2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خونه🙄😱

اره میگفت با عزت و احترام تو خونه هی گلاب میپاشیدن صورتت اسپند  دود میکردن و قرآن و حدیث کسا و ماساژو نقاط فشاری بعد زایمانم میگفت چیزای گرمانه دادن بهش که اون سردی بعد زایمان تو بدنش نمونه

وزن اولم :    ۶۵.۵۰۰       وزن فعلی:۶۱      وزن هدف :۵۸
اره میگفت با عزت و احترام تو خونه هی گلاب میپاشیدن صورتت اسپند دود میکردن و قرآن و حدیث کسا و ماساژ ...

دور از جون بچه ضربان قلبش بیاد پسیین مادر خونتیزی خارج از‌کنترل داشته باشه از گلاب و اسپند کاری برنمیاد. خواهشا نکن

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
دور از جون بچه ضربان قلبش بیاد پسیین مادر خونتیزی خارج از‌کنترل داشته باشه از گلاب و اسپند کاری برنم ...

😂😂ببخشید خندم گرفت

دور از جون بچه ضربان قلبش بیاد پسیین مادر خونتیزی خارج از‌کنترل داشته باشه از گلاب و اسپند کاری برنم ...

اونم وی بک که ی با سزارین شده طرف رحمش بخیه داره. 

همتا اسم خـودمه♥
اره میگفت با عزت و احترام تو خونه هی گلاب میپاشیدن صورتت اسپند دود میکردن و قرآن و حدیث کسا و ماساژ ...

سلام عزیزم میبخشید شما انجام دادین؟ اون خانم که گفتین انجام داده توی خونه، با کی انجام داده؟ چه طور میشه با ماماشون ارتباط گرفت؟

سلام عزیزم میبخشید شما انجام دادین؟ اون خانم که گفتین انجام داده توی خونه، با کی انجام داده؟ چه طور ...

من نه هنوز باردار نشدم ولی خیلیا انجام دادن اگه مشهدی خانم رشیدیان 

من نه هنوز باردار نشدم ولی خیلیا انجام دادن اگه مشهدی خانم رشیدیان

ممنون جواب دادی عزیزم،ان شاءالله به زودی باردار میشی عزیزم، میشه بیزحمت شماره خانم رشیدیان رو بدی بهم؟شاید تهران کسی رو بشناسن