2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور؟! ميشه توضيح بدين آخه من تمام علائم بارداري دارم ٢ بار زدم منفي شد😔😔

بهترینش اینه که آزمایش خون بدی ممکنه برای بعضیا دیر نشون بده و اینکه شاید زود گذاشتی چقد گذشته از پریودت??

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒
بهترینش اینه که آزمایش خون بدی ممکنه برای بعضیا دیر نشون بده و اینکه شاید زود گذاشتی چقد گذشته از پر ...

امروز بايد ميشدم البته بگم اصلن مرتب نيست پريودهام

خب آخه عمم گف ٢ روز بعد رابطش بي بيش مثبت بوده

و من يه سقط داشتم كه سر اونم يه روز گذشته بود مثبت بود

امروز بايد ميشدم البته بگم اصلن مرتب نيست پريودهام خب آخه عمم گف ٢ روز بعد رابطش بي بيش مثبت بوده ...

اصلا استرس نداشته باش و نگران نباش بذار یه مدت بگذره اگه نشدی دوباره بذار یکی از بچه های همینجا نوشته بوددوستش دو ماهه باردار بودولی نشون نمیداد بی بی چک 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒
اصلا استرس نداشته باش و نگران نباش بذار یه مدت بگذره اگه نشدی دوباره بذار یکی از بچه های همینجا نوشت ...

ممنون عزيزم هر چي خدا بخواد اما اين ماه از اولش استرساي بدي داشتم جوري كه كارم به بيمارستان كشيد تا الان كه هنوز بدنم ميلرزه 

دست خودمم نيس

موقعش كي هست آخه؟! ميگن بي بي رو ٢ روز بعد از رابطه هم بذاري معلوم ميشه

هه کی گفته؟ ازمایش خون ده روز بعد نشون میده بیبی دوروز باشه؟ 

بیست روز یا به عبارتی سه هفته بعد از رابطه جوابش قابل اعتماده

اگه بازم شک داشتید یا پری نشدید یه هفته بعدش دوباره تکرار کنید. منفی باشه بارداری رد میشه 

یه موارد خیلی نادری هست که سطح هورمون بتا اچ سی جی اینقد بالاس که بیبی نشون نمیده 

تنها مورد منفی کاذبش اینه

بنابراین ازمایش خون انجام بده خیالت راحت میشه

صبور باش، امپراطوری ها یک روزه ساخته نمیشوند...