2777
2789
عنوان

بچه لطفا یدقه بیادی

33 بازدید | 5 پست

من مامانم ی عالمه نزدیک ۷۰۰ تومن رفته برام جوانه گندم و سرلاک اینا خریده  بعد ب شدت بدمزه بود جوری ک بالا اوردم ولی حیف باید بخورم چاق شم الان با شیر خوردم خیلی بد شد واقعا خیلی بد مزه بود و بوش و همچی مجبورم بخورم تا چاق شم و حیفه پول دادم بابتش نخورم هم مامانم ناراحت میشه میشه ی راه حل بدید تا بتونم بخورمش یا با چی بخورم

🩷🧚‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه راه حلی ندارم ولی کاش منم حال روحیم خوب بود که به فکر ظاهرم باشم

کاش میدونستی من الان بعد چند مدت حالم خوب شده تازه میخوام ب ظاهرم برسم بقران نزدیگ چند ساله افسردگی گرفتم دکتر رفتم رفتم سمتش ولی بازم افسرده و بی حالم. افسردگی دائمیه

🩷🧚‍♀️

کاش میدونستی من الان بعد چند مدت حالم خوب شده تازه میخوام ب ظاهرم برسم بقران نزدیگ چند ساله افسردگی ...

خداروشکر که بهتر شدی عزیزم دعا میکنم همیشه شادباشی و به خودت برسی امیدوارم من هم خوب بشم 

درمانتو قطع نکن سر خود بذار دکتر بهت بگه 

من ۴ ماه دارو مصرف کردم ذره ای تاثیر نداشت الان دکترمو عوض کردم امیدوارم دارو های جدید اثر کنن 

خیلی لاغر شدم خیلی... من مستعد چاقی هستم ولی به شرطی که روزی ۳ وعده غذامو کامل بخورم 

ولی در طول روز شاید یه وعده رو هم نصف و نیمه نخورم 

کاش منم حالم خوب بشه و به فکر ظاهرم بیفتم