2777
2789

چرا مردم انقدر بداخلاق شدن دور از جون شما؟يعني يه ذره مهربوني به خرج ميدي باختي البته هميشه اينطور نيست اما اكثراً همينطور شده ديگه آدمي كه دور برنداره بعد از يه احترام و محبت كمياب شده چرا همه به خون هم تشنه شدن؟فقط احساس منه يا همه همين حس و داريد؟

با كمال احترام،لطفاً آقايون داخل تاپيك هاي من شركت نكنن،ممنونم🙏🏻

شده دیگه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون اینقدر فشارر رو همه هست ک عصبی شدن

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 

ببین تو این دنیا نباید کاری رو انجام داد و منتظر بازخورد شد..

منتطر بازخورد ک بشی، میبینی عهههه مردم چقدر یه جوری ان

خوبی رو نمیفهمن، سریع جواب محبت رو نمیدن و‌..

ولی برای خودت و دل خودت ک کاری کنی و رهاش کنی، میبینی مردمم مثل خودمونن..

طبیعی ه رفتارشون

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
چون اینقدر فشارر رو همه هست ک عصبی شدن

نه من اين حس و ندارم چون نگاه ميكني همون طرف با آدماي مورد علاقه ش خوبه و با احترام حرف ميزنه به نظر من مردم ديگه از عاقبت دل شكستناشون نميترسن و همه دارن همو زمين ميزنن كه خودشون برن جلوتر يكم ديگه هيچكسي به هيچ كس رحم نداره

کلن همه بی اعصاب شدن تو خونشون که نیستی شاید با اونا هم همینطورن

اگر اينجوري باشه كه چه بد من واقعاً بعضيا رو نميتونم ببخشم دست خودم نيست

چون خودشون توي خونه خودشون دوبار بهم محبت ميكنن يه بار بداخلاقي يادشون ميره با اون محبت شسته ميشه ميره اما ميخوان به آدم غريبه فقط بي محبتي كنن

ببین تو این دنیا نباید کاری رو انجام داد و منتظر بازخورد شد..منتطر بازخورد ک بشی، میبینی عهههه مردم ...

نه من احساس ميكنم فرق دارم و خيلي محبت به خرج ميدم و همش ضربه ميخورم محبت ام غيرطبيعي نيست طبيعيه اما مردم خيلي نامهربون شدن جوري كه وقتي محبت ام از يكي ببيني احساس ميكني طرف يه نقشه اي داره انقدر باورنكردني شده

نه من احساس ميكنم فرق دارم و خيلي محبت به خرج ميدم و همش ضربه ميخورم محبت ام غيرطبيعي نيست طبيعيه ام ...

بله هستن افرادی ک محبت و خوبی دیگران رو وظیفشون میدونن

بله 

دیدم

فقط انتظار دارن👍

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
اگر اينجوري باشه كه چه بد من واقعاً بعضيا رو نميتونم ببخشم دست خودم نيستچون خودشون توي خونه خودشون د ...

همه اینطوری نیستن عزیزم . خیلیا مواظبن دل نشکنن. تو هم به دل نگیر . حیفه عمرته که با این غصه های بی ارزش بگذره.