2777
2789
عنوان

چله های ویژه ی خانم های حاجت دار چند جای خالی داره جا نمونی خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 51 پست
گلم فردا شب وارد قمر در عقرب میشیم ما فردا صبح شروع می‌کنیم هنوز شروع نشده قمر در عقرب

میشه من از امشب بخونم 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم از 12 شب شروع میشه

مرسی گلم 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

سلام عزیزم چشم اسمتون وارد میشه حاجت روا بشی گلم از فردا شروع کن

چشم عزیزم ممنونم انشاءالله شما و همه یرخانم های تاپیک هم حاجت روا بشین🌹🌹🌹 

هر وقت از روز می تونم بخونم؟

زندگیم به رکود رسیده هر چی دست و پا می زنم بیشتر تو مشکلات غرق میشم میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی 🥺 انشاءالله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده🌹🌹
چشم عزیزم ممنونم انشاءالله شما و همه یرخانم های تاپیک هم حاجت روا بشین🌹🌹🌹 هر وقت از روز می تونم ب ...

ممنون از دعای خیرت گلم بله موردی نداره هر زمانی بخونید

خب من متوجه نشدم الان کجا ثبت کردی؟

توی گروه ختم ایتا و شما از فردا باید شروع کنید دوست داشته باشید میتونید تشریف بیارید گروه ختم اگه  نخواهید هم میتونید هر روز همراه با ما بخونید