2777
2789

سلام خواهران گل فعال ختم های چله ی گروهمون فردا ان شاء الله شروع میشه و جای خالی داره

هر عزیزی خواست میتونه اینجا اسم بده و ختم هایی را که میخواد بگه و با ما شروع کنه یا تشریف بیاره گروه ختم در ایتا ان شاء الله حاجت روا بشید

🌹با نام و یاد خدا🌹

🍂چله گیری گروه ختم عاشقانه های معنوی

1_ختم چهل روزه سوره ی حشر (هر عزیزی اسم مینویسه اسم یک بیمار هم بده )

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

2_چله  320مرتبه یا اللهُ یا رحمانُ یا رحیمُ بِعَونِ اللهِ(برای ازدواج جوانان)

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

3_چله ی رهایی از مصیبت هفتاد مرتبه

🍀یٰا اَللّهُ یٰا مُحمّدُ یٰا عَلیُّ یٰا فاطِمةُ یٰا صاحِبَ الزَّمٰانِ اَدرِکْنی وَ لٰا تُهلِکنی🍀

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

4_چله ی 50مرتبه لا اله الا الله و 50مرتبه استغفار هدیه به حضرت عباس و یک دور تسبیح. چهار قل

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

5_ختم چهل روزه هر روز ۳۶۰ مرتبه ذکر یا رزاق (برای رزق و روزی فراوان و حلال و برکت)

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

6_ختم چهل و یک روزه زیارت عاشورا هدیه به سید الشهدا و شهیدان بزرگوار

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

٧_سفره ی صلوات هر روز حداقل 200 صلوات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چله حشر برمیدارم به نیت شفای مامانم 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

سلام گلممن ی حاجت دارم ک فردا معلوم میشهالان کدومو بردارم؟؟

سلام عزیزم الهی حاجت روا بشی ختم زیارت عاشورا سفره صلوات و سوره ی حشر برای تمام حاجت ها عالی هستند

الهی حاجت روا بشی و مامانتون هر چه سریعتر لباس عافيت به تن کنند اسم خودتون را میگید که وارد کنم

ممنون عزیزم 

اگه میشه به اسم آقامون ثبتش کنم چون اسم خودم خاصه 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

حاجت روا عزیزم اسم خودتون و ختم هایی را که میخوای بگو تا وارد کنم

نمیدونم کدوم ختم برای من بهتره

در شرف عروسیم هستم ، ولی خیلی گیر داریم

میخوام زودتر تکلیف زندگیم و هم کار شوهرم مشخص بشه با خوبی و خوشی برم خونه خودم تا آخر امسال

نمیدونم کدوم ختم برای من بهترهدر شرف عروسیم هستم ، ولی خیلی گیر داریممیخوام زودتر تکلیف زندگیم و هم ...

الهی سپید بخت بشی گلم چله ی زیارت عاشورا و چله ی حشر عالیه چله ی ازدواج هم که داریم هر کدوم را خواستید عالی هستند 

سلام عزیزم الهی حاجت روا بشی ختم زیارت عاشورا سفره صلوات و سوره ی حشر برای تمام حاجت ها عالی هستند

من فقط تا فردا این موقع وقت دارم

پیشنهاد شما کدومه؟؟

ای ک با کیش رخت مات شده زندگی ام🫰                      من ک سرباز توام،شاه دلم میمانی؟🌾🍂            

بله عزیزم موردی نداره فقط برای اینکه یک روز به نیت شما خونده میشه یک اسم میخوایم

مرسی عزیزم حاجت دلت روا 

به اسم محمد ثبت کنین بی زحمت