2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چهارانگشت زیر  شصت روی سینه  نوک سینه با هاله کامل تودهن بچه   همش همینه دیگه چی داره؟ 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

🤣اره منم تو مطب خانم دكتر بهم گفت ولي من شيرخشك قصدم بود و نرفتم بلد نباشن داغون ميكنن خودشونو

شیرخودتو بده .. 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

من که تازه ازدواج کردم ولی شیر خشک میدم سخته بخوای شب از خوابت بزنی بیدارشی شیر بدی

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

مادر و کودک ایران یه دوره داره در مورد شیردهی

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
منم شير خشكين بچه هام اما اينم شب بيداري داره ها🤣

خب همسرت میده دیگه بگیر بخواب😂

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

آخه فقط نحوه شیر دادن نیست که

این سرفصل ها مثلا پیدا کردم اموزش می‌دن⬇️

مدت شیردهی فاصله دفعات شیردهی معیار های کفایت شیر مادر اگر شیر مادر کافی نیست چه اقدامی باید انجام شود ؟ راهکارهای مناسب برای رفع کولیک راه های موفقیت در  شیر دهی پستانک آری یا نه؟ شناخت باورهای غلط در مورد شیردهی زخم نوک پستان احتقان پستان فرو رفتگی نوک پستان راهکارهای افزایش شیر مادر

دوست دارم از قبل اینارو بدونم و آمادگی داشته باشم