2777
2789
عنوان

گرفتاری پشت گرفتاری

40 بازدید | 3 پست

همش بد بیاری....بخدا نمیدونم چشمه بد هست نمیدونم یکی میگه دعا واستون گرفتن......

خودم اعتقادی ندارم ولی دیگه اعصابم نمیکشه....

بدترین سال زندگیم امسال بوده

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏

یه جریمه ای دولتی شده بودیم.دویست میلیون.

اعتراض زدیم .الان زنگ زدن شده چهارصد میلیون......

دیشب حالم بد بود رفتم دکتر اومدم دیدم لوله ابگرمکن شکسته خونه رو اب برداشته...یه افتاضحی بخدا.

یعنی امسال یه روز خوش ندیدیم

سلام دوست عزیز دلیل اینکه به صورت ناخودآگاه منتظر اتفاقات بد هستید این هست که شما در گذشته مرتب این کار را انجام میدادید یا اینکه با توجه به یک اتفاق ناگوار و توجه به آن این باور در ذهن شما شکل گرفته. برای تغییر این روند پیشنهاد میکنم در هر لحظه توجه خود را بر نکات مثبت قرار دهید. با نوشتن نعمت ها و شکرگزاری میتوانید به این زنجیره فکری خاتمه دهید. مدام این عبارت تاکیدی را با خود تکرار کنید. من فقط به چیزهایی که دوست دارم توجه میکنم. 

من همواره منتظر موارد عالی هستم. 

امیدوارم که جوابم کمک کننده بوده باشه . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست عزیز دلیل اینکه به صورت ناخودآگاه منتظر اتفاقات بد هستید این هست که شما در گذشته مرتب این ...

اصلا اینجوری نیست.

ولی ادم زورش نمیرسه یه وقتاییی.