2777
2789
عنوان

یعنی میشه طلا بیاد پایین

248 بازدید | 21 پست

دوماه پیش ۱۶گرم طلا دادم داداشم پول نیاز داشت الان بخاد بخره برام خیلی ضرر می‌کنه اگه هم نخره تا آخر عمر باید از شوهرم حرف بشنوم کسی می دونه که میاد پایین یانه دلم نمیخاد داداشم ضرر کنه 

نمیاد پایین

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داداشم پول لازم بود خیییلی شدید

شوهرم گفت بگو طلا های من هست میخوای ببر

هم وزنش پس بده اخه خیلی لنگی

منم به داداشم گفتم قبول نکنه اگه یکم بالا پایین بشه کلی ضرر میکنی.بگو پول میخوام اگه نداریم برام‌جور کن

من میدونستم شوهرم پول داره به داداشم گفتم پول نقدبگیر

شوهرم پول نقد داشت تو بانک اونو داد 

غصه نخور عزیزم درست میشه و اینکه اگه اونموقع داداشت کارش راه افتاده خودش کلی ه ‌بعدشم بگو داداشت برا ...

اره اون موقع کارش راه افتاد ولی با خودم میگم اگه وام می‌گرفت این همه ضرر نمی‌کرد خیلی براش ناراحتم