2777
2789
عنوان

شوهرای شما هم اینجورین

220 بازدید | 13 پست

از خواب پا میشه جاشو جمع نمیکنه تخت رو مرتب نمیکنه 

دیشب کلی ظرف شستم سینک رو تمیز کردم صبح پاشدم میبینم غذا و میوه خورده ظرفاشو همینجوری نشسته رها کرده .

صبح لباس نو پوشیده مارک لباسشو کنده انداخته رو زمین.

با دو تا بچه کوچیک خیلی راه میرم خونه مرتب باشه ولی همسرم عقیده داره چون بیرون کار میکنه دیگه تو خونه وظیفه ای نداره.

تو بچه داری که اصصصصلا کمک نمیکنه یعنی بچه از گریه خودشو بکشه منم دستم بند باشه نمیاد برش داره مگه من بگم صداش کن یا بیا ببرش اونم میبره یا بیشتر صداشو در میاره یا الکی نگه میداره یه دقیقه بعد باز بچه پیش منه.

منم برای آرامش بچه ها بهم نریزه دوست ندارم باهاش دعوا کنم.همش میریزم تو خودم

بارها هم بهش گفتم فایده ای نداره که نداره.

انگار دارم یه پسر کوچولو رو بزرگ میکنم ☹️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا نتیجه پسر دویتی تو خونواده هاس کوچیک ک بودن ننه باباشون ازشون کاری نخواستن عوصش پدر دخترارو در اوردن نتیجش شد این

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

یعنی چه عقیده داره بیرون کار می‌کنه داخل خونه نباید کار کنه زن ظریف زود شکسته میشه حواست به خودت باش ...

چجوری حواسم به خودم باشه؟

از خونه نا مرتب بیزارم توش تمرکز ندارم وقتی نمیکنه خودم باید بکنم

بگو اگر تو به استراحت نیاز داری منم دارم .دوبار که اومد دید غذا دیر آماده شده متوجه میشه‌

عصر که اومد بگو لطف اتیکت لباس نو را داخل خونه نریز سطل اشغال برای همین کارآست

سعی نکن بیست باشی 

دور ورت که مرتب باشه بقیشم اوکی 

آخر سر وی میگن میخواستی نکنی ، مگه ما مجبورت کردیم 

نمی‌گم هر روز دو روز در میون بچه ها را بزار پیشش به بهونه ی کاری بزن بیرون 

برو پارک ، پیاده روی ،