2777
2789

مثلا برا من همیشه غذاها و خوراکی های مورد علاقه مو میخرع برام و اینجوری سوپرایزم میکنه 😁

خدا بداند کافیست❤️

خیلی کارا میکنه ولی اصلا بلد نیست بچم بعد ۱۰سال هنو منو نمیشناسه ک چی خوشحالم میکنه 😂

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی کارا میکنه ولی اصلا بلد نیست بچم بعد ۱۰سال هنو منو نمیشناسه ک چی خوشحالم میکنه 😂

😂😂عین شوهر من البته برا من تازع ی سال و چن ماهه ازدواج کردیم

خدا بداند کافیست❤️

اخیرا استایل کردن موی فر یاد گرفته خیلیم تو کارش ماهره😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

دقیقا واسه منم شوهرم بلد نیست چجوری خوشحالم کنه. هر چی خودش دوست داره واسه منم همونو میخره. و من بدتر ناراحت میشم

میگم خسته ام خونه به هم ریختس دست تنهام کسی نیس کمکم کنه اشپزی خونه داری 

مشکلاتی هم دارم اینجا نمیتونم بگم اونا رو هم بهش میگم که نمیذارن به کار   خونه برسم

واقعا همسرم کمک حالمه

این جور وقتا میگه

ولش کن بذار خو‌نه همین جور به هم ریخته بمونه🤐

مرد پاشو یه کمکی کن خب

وقتی از سرکار میرم خونه چای دم کرده و امادست. بیرون میره فصل انبه همیشه چندتا میخره چون خیلی دوس دارم. ولی کلا کاراش بیشتر حمایتی روانی. در حیطه خوراکی ضعیفه. مثلا یه مشکلی سرکار برام پیش اومد کلی پیگیری کرد.... البته همکاریم 

ما فعلا عروسی نگرفتیم ( عقدیم ) 

بعد عقد ماشینمو فروختم که جهیزیه بخرم 

منم چون از ۱۸سالگی ماشین زیر پام بوده خیلییی برام سخت بود ، دیگه یه مقدار پول تو بانک داشت برام یه ماشین گرفت

به زمانبندی خدا شک نکن❤️