2777
2789
عنوان

پرستاری قبول شدم برم❓

1307 بازدید | 36 پست

سلام. بنظرتون چقدرجای پیشرفت داره این رشته؟ اوایل فکر میکردم به این شغل علاقه دارم اما اخیرا انقدر ازش بد شنیدم دودل شدم. هر پرستاری رو دیدم از سختی کار و حقوق کمش میگه

جالبش اینجاست تا قبل اینکه قبول بشم اگه یه زمانی درموردش حرف میزدم اطرافیانم میگفتن آره رشته خوبیه و فلان الان همون آدما ازش بد میگن و تو دلمو خالی میکنن

میدونید حقوق یه پرستار تازه کار چقدر هستش؟

بنظرتون همین رشته رو برم یا برم دنبال شغلی که راحت و با درآمد بالاتره مثل آرایشگری و...؟

(لطفا به شغلی بی‌احترامی نشه؛ سپاس🙏🏻)

قبول شدم 

ولی نرفتم 

چون علاقه ای نداشتم 

به خودت بستگی داره هنش 

با شیفت شب و حقوق کم سختی زیاد 

میتونی کنار بیای 

خیلی هم خوبه 

جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بیکاری بهتره😁اگه پشتکار داری باز بخونی بشین بخون

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

به نظرم برو 

اگر اینقدر بد بود چرا موندن توش خوب در بیان خودشون برن ارایشگر شن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مگه چند درصد آرایشگر ها بیشتر از بچه های پرستاری درآمد دارند؟ شما فکر کنم فقط سالن دارها و خوش شانساشون رو در نظر گرفتی چون همه لاین های آرایشگری تقریبا اشباع هست و هر طرف رو نگاه می‌کنی یه ناخن کار یا شینیون کار و.... می‌بینی

من دانشجوی سال اخر پرستاری ام

اگه ادم با حوصله ای هستی و خیلی استرسی نیستی میتونی باهاش کنار بیای فکر کنم

البته اینم بگم شیفتهای شب کلا نظم زندگی رو بهم میزنه

و هنوز که هنوزه اطرافیان بهم انرژی منفی میدن که وای قراره شیفت وایسی قراره پدرت در بیاد و اعصابمو خورو میکنن

ولی جدیدا دیگه اهمیت نمیدم

مورد بعدی هم اینه که بنظرم پرستاری خیلی روی اخلاقیاتت تاثیر میزاره 

من خودم خیلی تغییر کردم 

همیشه میشه ارایشگر شد

اما ورود به پرستاری زمان و تحصیلات میخاد سالی یکبار برگزار میشه  که الان شما شرایطشو داری برو نخواستی رها کن

روحشون داری؟؟

همه چی پول نیست 

پرستیژ پرستاری کمی بالاتره

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

روزانه قبول شدم و متاسفانه محرومیت داره باید بمونم واسه ۴۰۵

ای بابا پس برو حیفه

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

با روحیه ات سازگار؟م اصا برای ملاقات هم دوست ندارم برم بیمارستان از مطب و درمانگاه متنفرم

راستش یه مدت طولانی یه بیماری داشتم که زمان زیادی تو بیمارستان بودم و اتفاقا همونجا بود که به پرستاری علاقه مند شدم