2777
2789

ب شدت به تناسخ اعتماد دارم میخام بدونم با این همه بدبختی دقیقا زندگی قبلیم چی بودم چیکار کردم ک الان زندگی به شدت بده تو سن کم مجبور شدم ازدواج اجباری کنم بار ها کتک خوردم تو راه دادگاه قرار گرفتم 

دور خواسته هامو خط قرمز کشیدم

ازیت شدم و الآنم میشم

از چیزایی که خیلی دوسشون داشتم مجبور بودم خیلی راحت بگذرم نتونسم درسم و بخونم 

دو بار خودکشی نا موفق 

فرو پاشی عصبی

زود عصبی شدن 

تجربه چیزایی که تو این سن خیلی زوده :)  

حتا استرس پشت استرس سر چیزای کوچیک استرس میگیرم پیش روان پزشک رفتم هیچی نشد بهترین روان پزشک رفتم بازم هیچی نشد خودم‌ خواستم درست کنم ولی نشد هر چقدر سیع کردم نتونسم واقعا کنار نمیتونم بیام با این همه بدی که خدا در حق منه بندش کرده 

درکل همیشه به این دنیا بدهکار بودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تناسخ با دین اسلام مغایر است لطفا مطالعه ی بیشتری در این زمینه داشته باشین تناسخ حربه شیطان است پناه ببر به خدا 

سلام دوستان عزیز هر سوالی درباره آی وی اف دارید میتونم کمکتون کنم ‌‌‌❤️❤️
بیشتر توضیح بده نفهمیدم

ببین در اسلام بازگشت روح در جسم دیگه یا همان تناسخ نداریم روح فقط یکبار وارد جسم میشه و یکبار خارج زندگگی در جسم دیگه در دنبایی مادی نداریم

تناسخ از عقاید هندوستانی هاست نه شیعه ها

اسلام، بازگشت ارواح به دنیا در قالب یک شخص دیگر یا یک موجود جاندار برای انجام کارهای خوب و به دست آوردن شرایط همزیستی با ارواح را قبول نداشته و صریحا آن‌را رد می‌کند.امام رضا(ع) می‌فرماید: "کسی که تناسخ را بپذیرد و به آن عقیده داشته باشد، به خدای تعالی کفر ورزیده و بهشت و دوزخ را غیر واقعی تلقی کرده است.

سلام دوستان عزیز هر سوالی درباره آی وی اف دارید میتونم کمکتون کنم ‌‌‌❤️❤️