الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم. دکتر من تو بیمارستان به خانواده هایی که کریر داشتن بچه رو تحویل نمیداد . میگفت به شدت به نوزاد فشار میاره و باعث مشکلات ستون فقرات میشه. فقط و فقط ساک حمل برای 2-3 ماه اول باید استفاده بشه و البته قنداق فرنگی برای جلوگیری از سرما. کریر واسه 4 ماهگی به بعد هست. من کریرم به شکل صندلی ماشین استفاده میشد و خوبیش این بود که رو کالسکه هم نصب میشد و وقتی بچه تو ماشین خوابش میبرد نمیخواست جا به جاش کنم با همون کریر بلندش میکردم و میزاشتمش روی کالسکه. انشالا نی نیت به سلامتی دنیا بیاد.
ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت