2777
2789
عنوان

جاریم گفت پیام‌نور بهتر از دولتیه

2991 بازدید | 110 پست

برای من اصلاً بهتر و بدترش مهم نیست و میخوام سرگرم بشم و قرار نیست کار کنم

من بعد از چندسال دوری از درس کنکور دادم و ریاضیات و کاربردهای خواجه‌نصیر آوردم

قبل‌تر هم دانشگاه آزاد آمار میخوندم و ولش کردم

جاریم هم لیسانس علوم‌تربیتی پیام‌نور خونده

به طور کلی داشتم فکر میکردم جاریم همیشه به من احساس ناکافی بودن میده

مثلاً همیشه بهم میگفت تو کم‌هوشی و فقط زیبایی داری

زیبایی هم با بالا رفتن سن از بین میره و....

یا به فاصله سنی من و شوهرم گیر میداد

حتی یکبار جلوی روی دخترم بهش گفت مثل مامانت خنگی!!!

دیگه‌ سر اون شوهرم مجبورش کرد عذرخواهی کنه

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو آره درست میگی بخند

بذار حرص بخوره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

حالا اون یه چیزی پرونده که خودش رو مثلا ببره بالا 

چرا همچین حرف خنده داری درگیرت کرده؟

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

وقتی صمیمیت زیاد میشه عاقبتش میشه توهین با خانواده شوهر درحد دوری دوستی باشبد

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم