2777
2789
چرادرش قفل میکنی

نمیدونم عادتمه🫠

یه بار قفلای کابینتو پیدا نکردم وقتی برگشتیم تمام ظرفای کابینتو شستم،حس میکردم موجودی چیزی روشون راه رفته

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبل از خرید هم خونه ام رو تمیز میکنم 

چون وقتی خونه کثیفه انرژیم پایینه نه تنها سختمه کارهای خونه رو انجام بدم حتی سختمه خریدها رو جابجا کنم 

ولی وقتی خونه مرتبه زود خریدهامم میچینم سرجاش و انرژیم فول میشه 

مسافرت که میرم وقتی برمیگردم یه دنیا کار با خودم میارم 

یه عالم لباس شستنی و اتو زدنی 

کلی ملافه و پتو مسافرتی 

یه کم خرید 

یه عالمه کفش و کتونی شستنی 

ساک و چمدون ها که باید خالی بشن تمیز بشن برن سر جاشون

و ناهار و شام پختن و کارهای روتین هم که همیشه هست 

فقط تصور کن خونه هم ریخت و پاش باشه 

اصلا فکر کردن بهش هم حالم رو خراب میکنه

کابینت مگه قفل داره؟!

از اینا

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

نمیدونم عادتمه🫠یه بار قفلای کابینتو پیدا نکردم وقتی برگشتیم تمام ظرفای کابینتو شستم،حس میکردم موجود ...

چه سخت وسواس دارید؟

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
چه سخت وسواس دارید؟

ن اصلا وسواسی نیستم،ولی این عادتمه مثل مامانم