2777
2789
عنوان

حسود شدم حرص میخورم

2190 بازدید | 66 پست

بچه ها جدید یکم حسود شدم همشم میگم فلانی شانس  داره و خودمو مقایسه میکنم چیکار کنم این اخلاق بدو ترک کنم

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کوتاه بخوام جوابتونو بدم اینه که بایستی یه پلن و برنامه برای زندگی خودتون بر اساس نیاز ها و شرایط زندگیتون و اهدافتون طراحی کنید و هیچ کس و هیچ چیزی نتونه شما رو از مسیری که توش هستید منحرف و منصرف کنه.

بگو خدا بهش داده خداراشکر خوشحاله، انشالله به منم بده.

شکرنعمت برای دیگران، واقعا برای آدم خیر میاره من اینو تجربه کردم. 

هروقت حس بدی ب کسی پیدا کردی براش دعا کن تا حسادت بت غلبه نکنه، چون سرمنشا حسادت، شیطانه و دوست نداری شیطان برنده بشه. 

اینا سخته ها ،در حرف راحته اما به مرور واقعا آدم حس بهتری پیدا می‌کنه.من انجام دادم 

تلاش کن یا به اون درجه برسی یا بهتر بشی یا بیخیال بشی

بآور کن خودم بد نیستم در بیشتر مواقع بهتر و جلو ترم ولی بازم فکر مثل خوره تو مغزمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بجای حسادت به هر کسی براش دعا کن ببین زندگت معجزه میشه

دقیقا همین کارو میکنم میگم خدا بیشتر بش بده ولی ته دلم برا خودم ناراحتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم تو تاپیک قبلت گفته بودی ک حس ششمت قویه میشه برا منم بگی،میدونم جاش نیست ولی بخدا حالم خیلی بده خیلی،من با علی ازدواج دارم؟؟؟؟؟باهاش خوشبخت میشم؟

لطفاً جواب بده،بوس بهت💋❣

عزیزم تو تاپیک قبلت گفته بودی ک حس ششمت قویه میشه برا منم بگی،میدونم جاش نیست ولی بخدا حالم خیلی بده ...

باهاش عروسی میکنی اما احساس میکنم بعد عروسی از تب و تاب بیفتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من به سلامتی حسودیم میشه که ندارمبعدش پول وثروت زیاد که واقعارفاه میاره

میگن تنت سالم باش بی پولی مرگ ک نیس دوا نداشته باش ولی بنظرم وقتی برا پول بی ارزش ب هر بی سرپایی رو بزنی از مرگ بدتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40