2777
2789
عنوان

آزمون استخدامی

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 112 پست
بنظرت من اول کدوما رو بخونم کدوما خوندنشون راحتره ؟و اندیشه نویدها رو هم خوندی

عمومی رو شروع کن چون بیشترین ضریب رو دارن،،عمومیا راحتن بعدش تخصصی ها،،اختصاصیا خیلی وقت گیرن

بله خوندم

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم چون دیر شروع کردم انگیزه ندارم بخونم خیلی عقبم از بقیه واقعا یه خدا قوت و خسته نباشید باید به ...

آموزگاری در بهترین حالت آخر بهمن ماه برگزار میشه 

دبیری هم احتمالا میخوریم به ماه رمضان اخرای فروردین 

پس زمان زیاد داری حداقل چهار ماه برای آموزگاری شش ماه برای دبیری 

خیلی ها فقط چهل روز درس خواندن و قبول شدن 

اول از حیطه عمومی شروع کن معارف و دانش سیاسی درس های اسونی هستن بخون خلاصه نویسی کن بعد مرور و تست مسلط که شدی دو تا درس دیگه بخون 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
ن منی که قبول شدم چرا باید منصرفش کنم😁اتفاقا ن پارتی داشتم ن سابقه ن امتیاز همسر وفرزند ن بسیج ،به ...

به سلامتی عزیزم 

چقد به حرفات احتیاج داشتم 😍

من ترم پنج ژنتیک هستم سال بعد میخوام شرکت کنم برای دبیری زیست 

خیلیییی میترسم راستش

اوایل هرچیزی سختی داره ما سه ماه حقوق نداریم الان هرکاری انجام میدم همچنان خونوادم هزینه هامو پرداخت ...

سلام یه سوال دارم....یکی امسال دبیری قبول شد و الان می‌ره سر کلاس..مدعی شده واسه دو روز در هفته 14 میلیون حقوق می‌گیره؟

من تعجب کردم ب نظرت راسته ...ی روستای دورم فک کنم بره 

به سلامتی عزیزم چقد به حرفات احتیاج داشتم 😍من ترم پنج ژنتیک هستم سال بعد میخوام شرکت کنم برای دبیری ...

نترس با توکل بخدا برو جلو نیتت خوب باشه خدا کمکت میکنه،نیت کن اگر قبول شدی هرجا کسی کمکی خواست و اگر توانشو داری کمکش کنی

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
سلام یه سوال دارم....یکی امسال دبیری قبول شد و الان می‌ره سر کلاس..مدعی شده واسه دو روز در هفته 14 م ...

برای یکماهم این حقوق رو نمیگیریم تازه من آموزگاریم حقوق ما بیشتره،بشنو و باورنکن😂

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
آها تخصصی دبیری اسونتره چون مرتبت با رشته دانشگاهی من چون شهرم تک ظرفیتی دبیری شرکت نکردم ریسکش بالا ...

نه اتفاقا خیلی سخت و پراکنده اس

دبیری کارو فناوریه

معماری کامپیوتر مکانیک کشاورزی و....داره

خیلی زیاد و پراکنده اس

معلم مهر ۱۴۰۴ برام دعا کنید
آموزگاری در بهترین حالت آخر بهمن ماه برگزار میشه دبیری هم احتمالا میخوریم به ماه رمضان اخرای فروردین ...

ممنون از راهنماییت گلم 

چشم 

انشالله به امید خدا شروع میکنم 😍

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

عمومی رو شروع کن چون بیشترین ضریب رو دارن،،عمومیا راحتن بعدش تخصصی ها،،اختصاصیا خیلی وقت گیرنبله خون ...

اخه میگن از نویدها سوال نمیاد بعد ضریب اندیشه از همرزمان جداست یعنی هر کدوم ۲۰ تا دارن

برای یکماهم این حقوق رو نمیگیریم تازه من آموزگاریم حقوق ما بیشتره،بشنو و باورنکن😂

عزیزم یه سوال دیگ دارم از ممنون میشم جواب بدی گفتی هر درس ۲۰تا امتیاز داره یه درس مثل دانش سیاسی خودش سه تا کتاب یا مثلا اندیشه و همرزمان با همن و صعود ۴۰ساله و یه کتاب دیگه اونام با همن میخوام بدونم امتیاز هر کتا جداست یا با هم ۲۰ امتیازه