2777
2789

من کیک درست کردنی یه قابلمه رو پنج سانت آب میریزم میحوشه بعد کیک ک تو قالب ریختم رو میزارم توش ودرشو میزارم نیم ساعت بعد خاموش

حالا کیکم میپزه وخام نیست ولی دوسدارم کیک بالا و پایینش سرخ باشه ینی رنگش تغییر کنه عین وسطش نباشه ک رنگش تغییر نمیکنه راهی بلدین؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ته قابلمه اب نریر قالب و بزار داخال قابلمه دمپکنی ام بزار. اوکی میشه

 میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

مستقیمم میتونی تو قابلمه نچسب بزاری. ولی شکل قالمه در میاد 

 میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792