2777
2789

هم شوهر خودم هم بابام 

خانواده همسرم و خانواده پدریم توی یه شهرن ، با همسرم و مامان و بابام هروقت میایم پیششون کلا همسرم و بابام تغییر رفتار میدن 😐

ینی تا وقتی تهرانیم و سر زندگی خودمون ، بهترین همسر دنیان

میان اینجا چشمشون به خانوادشون میوفته از جلد خودشون در میان 😐

بعد باز میریم خونه یه هفته تو مود معذرت خواهی‌ین

ینی هرررربار میام میگم چه غلطی کردم اومدم 

همین شوهر خودم

کاراشم یکی دوتا نیستا

کلا میاد اینجا همش غر میزنه سر خونوادش ، لش میشینه یه جا ، می‌ره پیش دوستاش ، تا بهش حرف‌ میزنی میپره بهت 

کلا یه آدم دیگه میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا مثل بچه هستن ، یادمه بچه های همسایه مون میومدن خونه مون خیلییی بچه خوبی بودن، تا ماماناشون میومد دنبالشون و مادرشونو میدیدن انقدر اذیت میکردن و خونه رو بهم میریختن بچه بدی میشدن که تعجب میکردم، 

شمام فرض کن بچه هستن و کودک درونشون فعال میشه پیش پدر مادرشون

مردا مثل بچه هستن ، یادمه بچه های همسایه مون میومدن خونه مون خیلییی بچه خوبی بودن، تا ماماناشون میوم ...

این دقیقا برای بچه ها هم صدق می‌کنه ها

همیشه بچه ها وقتی مامانشون نیست مظلومن وقتی مادره رو میبینن شیر میشن

حالا باز شانس آوردم مادر شوهرم خوبه ینی‌ تو فکر کن یه وقتا مادرشوهرم و خواهر شوهرم پشت من در میان 🤦🏻‍♀️

این دقیقا برای بچه ها هم صدق می‌کنه هاهمیشه بچه ها وقتی مامانشون نیست مظلومن وقتی مادره رو میبینن شی ...

اره بنظر منم همینه، اونارو میبینه حس کودک درونش فعال میشه، یه چندروز درکش کن البته اگه زیاده روی نکرد😅خوب اگه اونا خوبن که دیگه نگرانی نداره، وقتی میری اونجا مسیولیتشو بسپار به مامانش😁