2777
2789
عنوان

فاز رفیقم چیه😐

47 بازدید | 6 پست

من این رفیقم هفت سال همو میشناسیم ی سال قهر بودیم همین ی هفته دو هفته پیش اشتی کردیم  بعد همو دیدیم دوسه روز پیش

بعد امشب داشتیم چت میکردیم گفت میتونم ی خاهشی کنم گفتم چی. با ی حالت مظلومانه با این ایموجی(🥺) گف میشه چندتا اسکرین از چت خودت و دو س پسرت بدی ببینم اخه کنجکاو شدم. 

خب چرا باید ببینه ک چی بشه

اینم بگم بیست سالمونه بچه نیست

یا پیشش بودم میگفت زنک بزن بهش اذیتش کنیم😐قبلا هم همش اسکرین چت میخاس رابطه قبلیم

چرا باید چت مارو ببینه ک چی بشه اخه؟؟؟؟ 

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
رفیق من تف میکنه تو صورت پسره اول از من اجازه میگیره تف کنم یا نه مام 8 ساله رفیقیم

ببخشید متوجه نشدم منظورتو واضح تر میگی 

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورم اینه😂تو یه رفاقت صمیمی بنظرم مشکلی نداره روابط همو بدونین مشکلش جیه ؟

خب من با این موضوع اوکی نیستم و ما ی سال حرف نزدیم تازه دوسه هفتس اشتی کردیم بعد خب چتو ببینه ک چی بشه😐

خب من با این موضوع اوکی نیستم و ما ی سال حرف نزدیم تازه دوسه هفتس اشتی کردیم بعد خب چتو ببینه ک چی ب ...

بهش بگو 

دوست ندارم از چت کسی اسکرین بگیرم 

برا کس دیگه ای بفرستم 

دیدی زیاد اصرار داره 

بحثو عوض کن 

خودش متوجه میشه

جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.    
بهش بگو دوست ندارم از چت کسی اسکرین بگیرم برا کس دیگه ای بفرستم دیدی زیاد اصرار داره بحثو عوض کن خود ...

من بحثو عوض کردم خودش گف بیخیال نمیخاد بفرسی ولی اگ اینو بهش بگم ک دوست ندارم بفرستم بهش بر میخوره