2777
2789

شاید تاپیکم تکرایه ولی این اخرین شبی که میتونم تصمیم نهایی رو بگیرم

من اتاق عمل ارتش قبول شدم تو تهران  بورسیه ۳۰ساله داره هر جا که ارتش بگه باید کار کنم چون شهر خودمونم بیمارستان ارتش نداره ممکنه بفرستنم جنوب یا شمال یا هی تغییرش بدن ممکنه تو تهران باشه از طرفیم از رشتم متنفرم اینکه سی سال تو اتاق عمل شکم پاره کنم و بدوزم متنفرم ولی قدرت عادتم خیلی زیاده ممکنه عادت کنم

از طرفی حقوق مزیاش خوبه میتونم وام بگیرم سریع برا خودم ماشین بگیرم از طرفی خونه سازمانی بهم میدن بعدش میرم تهران و مستقل میشم از طرفی اگه نرم باید

.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید برم روانشناسی یا زبان آزاد بخونم اونم چون سال دیگه از کنکور محرومم تو این بازه ام میخوام کلاس زبانمو ادامه بدم برم گواهینامه بگیرم کلاس رقصم میخوام برم ولی میترسم تا اخر عمرم پشیمون باشم کار خوبو و دولتی رو سر بچگی از دست دادم

نمیدونم هرکسی سرنوشت خودشو باید مطابق شرایطش بسنجه 

برادر منم امسال رفت دنبال رشته ای ک تنها راهش بود استخدام نیرو دریایی ارتش رشته ای ک حق گوشی داشتن سادم نداره حق تفریخ یا حتی نمیتونه شبا کنار خانوادش باشه ماموریتش شهری هست ک هزاران کیلومتر از ما دورتره و دلتنگی بیچارش کرده سخت هم برا ما هم خودش 

ولی چون پشتوانه نداشت برا اینکه بخواد شغل آزاد بره سرمایه نداشت و از یک طرف نمیتونست رشته ای بخونه ک معلوم نیست کار داره یان 

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
نمیدونم هرکسی سرنوشت خودشو باید مطابق شرایطش بسنجه برادر منم امسال رفت دنبال رشته ای ک تنها راهش بود ...

من دوست دارم تشکیل خانواده بدم میترسم وقتی سی سالم شد از این شغل خسته بشم دلم بخواد بچمو بزرگ کنم

من دوست دارم تشکیل خانواده بدم میترسم وقتی سی سالم شد از این شغل خسته بشم دلم بخواد بچمو بزرگ کنم

کلا شغل‌هایی ک مربوط ب ارتش اینا هست سخته کار کردن برا خانومم اون ی مبحث جداست چون خانوم شاغل مث ی خانومم بیکار نمیتونه ب زندگیش برسه تو بابد انتخاب کنی اول شاغل باشی یان 

دوم اینکه کدوم شغل بری 

مثلا برادر من حتی ۳ماه یبار نمیتونه همسرشو ببینه چون سر ماموریته

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
شما ضامن داشتید برای اولش؟

بله همسایمون اومدن ضمانت برادرمو کردن