2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره الانم هم پیشم خوابیده😭😂😌

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

خخخخخ شاید باورش برات سخت باشه ولی بله داشتم صبح دوم فروردین اومدن آب خونه مون قطع بود شدید هم بارون ...

وای همین که صبح اومدن و سرزده شرایط کامل سخت بوده اونوقت ابم قطع😂😂دیگه سرزده جایی نمیرن اونم صبح

نه خداروشکر ولی پسرعموم می‌گفت دخترو باید ۷ صبح بری خواستگاریش بدون ارایششو ببینی 🤣🤣🤣🤣🤣

نامردیههه😂😂😂من ی خاستگار داشتم ساعت هشتونیم صبح اومده بودن وای خاب بودم من

یعنی صبح بیان خاستگاری ؟😂 

اگر منظورت اینه اره . 

خیلی عجیب بود 😂😂😂💔 

من شیش ماه بود نامزد کرده بودم ، همسایه ها نمیدونستن چون کرونا بود و هیچ مراسمی نداشتیم😂  

بعد زن همسایمون اول صبحی در زد و گفت پسرم یه ساله دخترتو دیده و میخادش ولی چون سنش کم بود نمیومدیم . حالا دیگه ب اجبار پسرم اول صبحی فرستادم ک اگر خدا قسمت کنه و پدر دخترت اجازه بدن هر وقت ک شما بگید رسمی بیایم .

مامانم رنگش مث گچ شد و گفت کدوم دخترم ؟😂

دیگه نشونه های منو دادن و زنده وقتی فهمید من شیش ماهه نامزدم زد تو صورتش با کف دستش و گفت وای شوخی میکنی 😂😂😑 

بعد نشست رو بهار خواب حیاطمون و گفت حالا ب فرزاد (پسرش)چی بگم .

دیگه مامانمم یه کم حرف زد ک حتما قسمت هم نبودن و...

زنده با یه حال زار خداحافظی کرد و رفت و بعد از اون هم ما خونمونو فروختیم و پدرم اینا الان بجای دیگه زندگی میکنن و دیگه همسایه نیستیم 😝

تو رو جدتون لایکم نکنین😣