2777
2789
دانشگاه ما ترم بالایی‌‌ها هم چادر سر می‌کنن. اینطور که متوجه شدم تو دانشگاه ما چادر اجباریه. 😕

نمیدونم والا اینجا که این مدلی نبودن

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی ما که ۲۰ سال قبل بودیم تک و توکی نمیپوشیدن الان که دیگه هیچکس نمیپوشه ولی باید لباس مناسب بپوشید

نه دانشگاه ما همه چادر سر می‌کنن. فکر کنم قوانین هر دانشگاه متفاوته. بعضی جاها سختگیری کمتره و بعضی جاها بیشتر.

اون مانتوییا هم وقتی جدید بودن چادری بودن😂

😁😁🤌

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

اون مانتوییا هم وقتی جدید بودن چادری بودن😂

حالا بازم چادری هستننن ولی میگم مانتویی هم زیاد دیدم مشکلی نبود😂

یه سوال تراز رتبه چقدر بود؟نمیخوام فصولی کنم ولی میخوام بدونم با چه ترازی میتونم قبول بشمو اینکه مصا ...

رشته ام تجربی بود و ترازم ۸ هزار. راجع به مصاحبه فکر کنم تاپیک زده بودم، ولی اگه بازم سوالی داشتی بپرسی جواب میدم حتما. 

منم بیشتر منظورم همین بود. وقتی دانشگاه تک جنسیتیه و استاد هم خانمه، درک نمی‌کنم چرا باید سر کلاس هم ...

خب سر نکن گلم داخل کلاس اشکالی نداره ک

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️