2777
2789
عنوان

خانما یعنی من کارمای خیانت پس میدم

2108 بازدید | 39 پست

خانمای گل میشه بدون قضاوت بگین بهم؟من یه ترس خیلیی بزرگ همراهم دارم همیشه

من یه گناه به شدت بزرگ انجام دادم و ۱سال ونیم با مرد متاهل بودم زن و بچه داشت.اون پیشنهاد داد و اصرار کرد و عاشقم شد و با هم بودیم و کادو و رستوران میرفتیم و اینا.

عذاب وجدان خیلییییی شدید داشتم این مدت تا اینکه بالاخره کات کردیم هر دو عذاب وجدان شدید داشتیم.من توبه کردم و از اون لحظه هر کار خیری میکنم به نیت اون خانم انجام میدم که گناهم یکم کم بشه

ممکنه در آینده شوهرم بهم خیانت کنه؟من توبه کردم شدیداااا. شب و روز دارم توبه میکنم و خیلی پشیمونم

و اینکه با وجود شرایط عالی و اینکه همه چیز دارم(شاغلم،خانواده پولدار،دکترا دارم،چهره و اندامم خوبه)هنو مجردم و ازدواجم جور نشده اینم ممکنه کارما باشه؟

میشه راهنماییم کنید 

به کارما اعتقاد چندانی ندارم 

ولی اگه معتقدی باید بری رک ازش حلالیت بطلبی این جور کارها این طور بخشیده نمیشن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم کارما پس بدی چون حق ناسه

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

به کارما اعتقاد چندانی ندارم ولی اگه معتقدی باید بری رک ازش حلالیت بطلبی این جور کارها این طور بخشید ...

واااا اگه خانومه هنوز متوجه خیانت نشده باشه که گفتنش نابود کردن زندگیه اون خانوم هست

واااا اگه خانومه هنوز متوجه خیانت نشده باشه که گفتنش نابود کردن زندگیه اون خانوم هست

با این فرض گفتم که فهمیده باشه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

یه اشتباهی کردی و تموم شد رفتدچار وسواس فکری شدیتاپیک زدن اینجا حالت رو بدتر میکنهیه روانشناس خوب پی ...

خودم دکترای روانشناسی هستم گلم.ولی نمیتونم برای خودم کاری کنم

خیلییی ناراحتم دلم میخواد گناهم پاک بشه