2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه خوببنظرم برو ولی اگه خسته شدی برگرد لازم نیس حتما ۱۲ ساعت بخونی

اجازه نمیدن زودتر برگردیم یا خودمون تایم استراحت داشته باشیم پارتای مطالعاتی ۹۰ دقیقه درسه یه ربع استراحت

به خاطر همین میترسم خسته بشم

اجازه نمیدن زودتر برگردیم یا خودمون تایم استراحت داشته باشیم پارتای مطالعاتی ۹۰ دقیقه درسه یه ربع اس ...

چه بد کاش صحبت کنین تا ۷ ساعتو اجباری کنن بقیش اختیاری باشه

روزای مشخصی داره؟

تازه دهمی برو عشق و حال و صفا سیتی ترم دوم یازدهم شروع کن تا اون موقع نهایی ها و معدل رو 20 کن

مدرسم نمونه دولتیه خیلی سخت میگیرن از الان خیلی فشار میارن واسه کنکور و نهایی🤦🏻‍♀️

من امسال دوازدهمم مدرسم رو غیر حضوری کردم میرم پانسیون درس میخونم خیلییی خسته میشم من از ۷ صبح  تا ۹ شب ظهرا بچه ها صدا میدن نمیزارن یک ساعت بخوابی 

البته پانسیون با کمپ مدرسه فرقه 

من امروزم پانسیون بودم گفتم دیگه فردا نمیرم اتاق خودم مجهز مرض دارم برم 

بنظر من اگه خودت اراده داری تو خونه و تو اتاق خودت راحتری اگه میبینی باید فشار پشتت باشه برو حرف اونایی که میگن دهم برو عشق و حال گوش نکن من دهم نخوندم الان که دوازدهم هم زیست دهم هم یازدهم هم دوازدهم با هم دارم میخونم نابود میشی از همین الان بخون تا موفق شی بخصوص که دهم هم نهاییه

اجازه نمیدن زودتر برگردیم یا خودمون تایم استراحت داشته باشیم پارتای مطالعاتی ۹۰ دقیقه درسه یه ربع اس ...

ریحون خسته میشی به نظرم

تو که ارادت خوبه تو خونه بخون

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)