2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر موقع به بلوغ فکری عقلی برسه

اینجوری حساب کنی ۷۰ درصد جامعه کلا باید مجرد بمونن 

خیلیا تا سن پیری هم به این بلوغ فکری نمیرسن پیرمرد ها و پیر زن هایی رو میبینی که طرف از لحاظ فکری هنوز بچس 

کلا طبیعی هم هست هیچ وقت این چیزا رو به ما یاد ندادن و وقتی براش گذاشته نشده 

فقط ۱۰ درصد شاید کمتر خودشون دنبال این موضوعات رفتن دوره شرکت کردن کتاب خوندن و سعی و تلاش در بهبود خودشون کردن

سنی که تونسته باشی بگی من بزرگ شدم. این موضوع تا وقتی تو جامعه نری درک نمیکنی باید اونقدر آگاهی داشته باشی که شرایط ازدواج داشته باشه به نظرم بالای ١٩ سال سن خوبیه اما باید ارتباط عمومی، اعتماد بنفس، دفاع از خود و شناخت افراد داشته باشی اینا تازه یه عده از چیزایی که باید داشته باشی. مثلا یه نفر 25 سالش اما هنوز اعتماد بنفس نداشته باشه نمیتونه راحت از خودش دفاع کنه و این بد چون افراد تو جامعه خیلی سو استفاده گر شدن.

اینا نظر من، چون ازدواج شوخی بازی نمیدونم بلاخره بحث یه عمر زندگی 

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!

هروقت عقلت کامل شد و دلت با یکی بود وقتشه 

قانونی وجود نداره که حتما باید فلان سن ازدواج کرد 

وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

نه خیلی زود نه خیلی دیر که اگه قصد بچه دارشدن بود به مشکل برنخورندچون سن بالا برای حاملگی پر از چالش و مشکلاته. بنظرم ۲۱ تا ۲۶خوبه. خیلیا هم هستن آگاهی و رشدعقلیشون زودتر اتفاق میفته و زودتر هم ازدواح کنن مشکلی نداره پخته تر از همسنای خودشونن. ولی پسر قطعا ۳۰به بالا

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚