2777
2789
عنوان

اقدام به باردی

74 بازدید | 1 پست

سلام خسته نباشید من 6ماهه اقدام به بارداری ام تخمدان هام کیست های ریزداره وپریودهام نامنظم ،دکترگفت برای اینکه پری منظم بشه یا قرص دوفامدبخوریا سیپروترن کامپاند

میخواستم ببینم کدومش بهتره مصرف کنم ؟واینکه کسی بوده با شرایط من وباردارشده باشه

سلام، خسته نباشید. در مورد داروهایی که پزشک تجویز کرده‌اند، هر کدام می‌توانند اثرات متفاوتی داشته باشند و بستگی به وضعیت خاص شما دارد.

دوفاستون (Duphaston) معمولاً برای تنظیم هورمون‌های پروژسترون تجویز می‌شود و می‌تواند به بهبود نامنظمی قاعدگی کمک کند. این دارو معمولاً به کسانی که دچار کمبود پروژسترون هستند توصیه می‌شود.

سیپروترن کامپاند (Ciproterone compound) شامل ترکیب پروژسترون و ضداندروژن است که هم می‌تواند برای تنظیم قاعدگی مفید باشد و هم در کاهش آکنه و مشکلات هورمونی ناشی از افزایش آندروژن‌ها کاربرد دارد.

در مورد اینکه کدام یک بهتر است، بستگی به وضعیت شما و نظر پزشک دارد. اگر پزشک یکی از این داروها را توصیه کرده، معمولاً به این معناست که بر اساس سابقه‌تان و علائم شما، این دارو می‌تواند مؤثرتر باشد.

در خصوص بارداری، بله، بسیاری از خانم‌هایی که تخمدان‌های پلی‌کیستیک دارند و قاعدگی نامنظم، با درمان‌های مناسب باردار شده‌اند. به علاوه، اصلاح سبک زندگی، کاهش وزن، تغذیه سالم و ورزش منظم هم می‌تواند تأثیر زیادی در بهبود شرایط و افزایش شانس بارداری داشته باشد.

متخصص طب سنتی - مشاوره رایگان در واتساپ 09351520914 - در گوگل سرچ کنید " عطارسرا " - هر سوالی در مورد بیماری‌ها، درمان آنها، خواص مواد غذایی و ... دارید داخل واتساپ بپرسید (لطفا تماس نگیرید و صبر داشته باشید!!).