تو رو خدا کسی این بلا سرش اومده بهداشت بد واکسن تزریق کرد امروز دومین بار شد بچم یهو از حال رفت بعد گریه یه لحظه رفت و برگشت خدا بهم برگردوند میتونم جای دیگه ببرم تزریق کنن؟
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
(👰♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هرگونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️
(👰♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هرگونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️
نه قبلش و میگم تو خونه از خواب بیدارش نکردی بعد بردیش برای واکسن؟نترسبرادر من بچه بود اینجوری شده بو ...
نه کلی بیدار. شد گریه کرد قبل واکسن ، الانم تو خونه بود چند دقیقه پیش بهش قطره استامینوفن دادم یهو کلا نفسش قطع شد دیگه نتونست نفس بکشه ماساژ دادیم کلی زدیم پشتش نفسش برگشت
نه کلی بیدار. شد گریه کرد قبل واکسن ، الانم تو خونه بود چند دقیقه پیش بهش قطره استامینوفن دادم یهو ک ...
ببرش دکتر خوب
الهی که چیزی نیست و بزودی رفع بشه🤲