2777
2789

سلام ۲روز از وقتم گذشته سینه درد زیاد دارم رگاش ابی زده بیرون خیلیم سنگین شدن ۲هفته قبل موعدم  تخمدان سمت چپم  تیر میکشید درد پریودی دارم گاهی سردرد خفیف میگیرم حالت گیجی دارم غذا هم میمونه رو دلم هضم نمیشه روز موعدم بیبی چک ویور زدم منفی شد خط تی هاله سفید افتاد امروز که دو روز از موعدم گذشته زدم بعد نیم ساعت یه هاله خیلللی کمرنگ افتاد  پری هام کاملا منظمه  بنظرتون باردارم؟کی از بیبی چک ویور استفاده کرده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالله که بارداری،منم خیلییی علائم دارم ،روز موعودم زدم منفی شد ،الان دو روز گذشته هنوز نزدم،چرا اینجوریه؟تا اسم خوراکی مساد اب تو دهنم جمع میشه،😅😂مخصوصا گوشت و کباب،اصلن انقد اب تو دهنم جمع میشه ک نمیدونی😂😂🙈🙈

درد کشاله ران هم دارم،نمیدونم چرا پریود نمیشم من که نا امید شدم تا دیدم روز موعود منفی شد،اخه سر دخترم قبل موعود مثبت شد سریع

ایشالله که بارداری،منم خیلییی علائم دارم ،روز موعودم زدم منفی شد ،الان دو روز گذشته هنوز نزدم،چرا ای ...

من همش دهنم خشکه تشنم میشه اصلا با لذت اب میخورم 

سر دخترم ۳روز بعد موعد بیبی زدم زود هاله انداخت مدیکور بود  همشم حس میکردم میخوام پریود بشم سحر خیز شده بودم 

الان شبا زود خوابم میگیره بیشتر حس میکنم خوابم زیاد شده

بنظرم صب شما یه بیبی  بزن سابقه داری که عقب بندازی؟

من همش دهنم خشکه تشنم میشه اصلا با لذت اب میخورم سر دخترم ۳روز بعد موعد بیبی زدم زود هاله انداخت مدی ...

نه من سابقه نداشتم دقیق همون روز موعودم میشدم حالا شاید صبحش یا بعدازطهرش پریود میشدم،میگم شاید اقدام کردم عقب جلو شده،من االان انقد پاهام درد میکنه ک نگو،

اصلن کمر درد و دل درد پریودم ندارم،نمیدونم احتمال داره بعد موعود بی بی چک متبت بشه؟؟؟

من همش دهنم خشکه تشنم میشه اصلا با لذت اب میخورم سر دخترم ۳روز بعد موعد بیبی زدم زود هاله انداخت مدی ...

منم گیجم همش خوابم میاد مخصوصا بعدازظهرا یه خوابیم میگیره که نشسته خوابم میبره😂😂

منم همش فک میکنم الان پریود شدم ،میرم چک میکنم ،خیلی ببخشید ببخشید ترشح زیاده ،نمیدونم برد پریودیه یا واقعا باردارم

نه من سابقه نداشتم دقیق همون روز موعودم میشدم حالا شاید صبحش یا بعدازطهرش پریود میشدم،میگم شاید اقدا ...

اره خیلیارو دیدم گفتن چند روز بعد موعد مثبت شده یه خانمی میگفت۱۴روز بعد مثبت شده بستگی داره لقاح کی انجام شده 

من اقدام نداشتم جلوگیری طبیعی داشتم