2777
2789
عنوان

داشتن سنگ‌کلیه قبل از بارداری

153 بازدید | 11 پست

سلام خانوما کیا قبل بارداری سنگ‌کلیه داشتن و باردار شدن و هیچ مشکلی تو بارداری براشون پیش نیومده؟؟؟

خدایا شکرت به خاطر تموم نعمت هات

من داشتم و دارم عزیزم.

مشکل آنچنانی ایجاد نمیکنه.فقط دکترم دیگه قرص کلسیم بهم نداد گفت رسوب میکنه بجاش کلسیم رو از لبنیات دریافت میکنم

کاری ندارم کجایی چه میکنی....بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود....    
من داشتم و دارم عزیزم. مشکل آنچنانی ایجاد نمیکنه.فقط دکترم دیگه قرص کلسیم بهم نداد گفت رسوب میکنه ب ...

عفونت ادراری نگرفتید شما؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا گرفتم شباف واژینال داد ۶تا مصرف کنم بعد از یک هفته که از قطع مصرف گذشت مجدد آزمایش دادم و رفع شد ...

خب خداروشکر  انشالله همیشه تنت سالم باشه عزیز دلم و نی نی تم همیشه سلامت باشه ممنون از جواب دهی تون و وقت گذاشتنتون🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

چرا گرفتم شباف واژینال داد ۶تا مصرف کنم بعد از یک هفته که از قطع مصرف گذشت مجدد آزمایش دادم و رفع شد ...

اسم شیاف هارو یادتونه؟؟؟؟

خواهش میکنم عزیزم.ممنون از دعای قشنگ خانومی ایشالا بسلامتی باردار بشی

انشالله عزیز دلم انشالله شمام به حق این شب به تموم آرزوهای قشنگتون برسید❤❤❤🌹🌹🌹🌹

اسم شیاف هارو یادتونه؟؟؟؟

نه متاسفاته.خود پزشک مینویسه واست

یه لوله های پلاستیکی هم داشت که به کمک اونا باید استفاده میکردی.

نه متاسفاته.خود پزشک مینویسه واست یه لوله های پلاستیکی هم داشت که به کمک اونا باید استفاده میکردی.

خیلی ممنون از لطفتون یه دنیا ممنونم ازتون🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خیلی ممنون از لطفتون یه دنیا ممنونم ازتون🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خواهش میکنم.راستی یه بسته سفیکسیم ۴۰۰هم داد که باید ۷تامیخوردی.وگفت عفونت ضعیفه ولی بازم مراقبت کن تا به کلیه هات نزنه.

من هر روز لباس زیر نخی رو تعویض میکردم میشستم تو آفتاب خشک بشه.هندونه ومایعات میخوردم که زیاد ادرار کنم عفونت بره کلیه هام کارکنن

خواهش میکنم.راستی یه بسته سفیکسیم ۴۰۰هم داد که باید ۷تامیخوردی.وگفت عفونت ضعیفه ولی بازم مراقبت کن ت ...

خیلی لطف کردی عزیزم‌ممنون 🌹🌹🌹🌹🌹🌹