2777
2789
عنوان

ناخن های بچم توروخدا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه شربت مخصوص اهن و زینک مولتی اینا هم میدم ۴/۶سالشونه دوتاشونم اینجورین

اهن سرخود نده ولی یه چکاپ ضرر نداره قطعا دکتر حاذق و باسواد ببری از رو معاینه متوجه میشه چون دوتاییشون هستن شاید ارثی باشه پدرشون یا خودت اینطوری نبودین، ضربه نمیخوره به ناخن ها تو بازی؟؟

جدیییی😱 ای خدااا

عزیزم نترس گفتم شبیه اونه صد در صد که نه،چیز حادی نیست خیلی از بچه ها میشن،شایدم دلیلش چیز دیگس،بد به دل راه نده

مامان یه گل پسرم👨پسر تابستانی   تو عطر کدام خوشبوترین گل جهانی؟که هرکجا مینویسمت شکوفه میدهی  
اخه شربت اهن هم میدم نکنه بی فایده بوده

نه بعید میدونم اگه شربت بدین فقر اهن داشته باشه... غیراز فقر اهن کم‌خونی ندارن؟ مثلا مینور باشن بیحال وخسته وخوابالود نیستن ؟ 

اهن سرخود نده ولی یه چکاپ ضرر نداره قطعا دکتر حاذق و باسواد ببری از رو معاینه متوجه میشه چون دوتاییش ...

خودم ک اصلا تابحال سابقه نداشته

پدرشم ۶/۷ساله با منه نه ندیدم تا بحال

اما فردا حتما میبرم دکتر باید بفهمم دلیلش چیه اخه هفته پیش هم نبود

سندرم دست و پا و دهان بثورات حلدی داره یعنی دونه دونه میشه توی دهان هم گرفتار میشه بیماری ویروسیه پو ...

دقیقا اول از دهان شروع میشه اصلا ویروس دست وپا یهو با تب شدید شروع میشه دراخر دوره نقاهت ممکنه به ناخن بکشه و ناخن بیوفته 

نه بعید میدونم اگه شربت بدین فقر اهن داشته باشه... غیراز فقر اهن کم‌خونی ندارن؟ مثلا مینور باشن بیحا ...

اره هستن جدیدا ک مهد و پیش دبستانی ثبت نام کردم  صبح حال ندارن پا شن و تا از مهد میان عین چیی میخابن تا مغرب یکسره در حال خواب. 

خودم ک اصلا تابحال سابقه نداشتهپدرشم ۶/۷ساله با منه نه ندیدم تا بحالاما فردا حتما میبرم دکتر باید بف ...

بهترین کار همینه اگه تغذیه شون خوبه واقعا مکمل لازم ندارن اگه ازمایش خوبه اهن اضافه مسمومیت زاست سرخود ندین

اره هستن جدیدا ک مهد و پیش دبستانی ثبت نام کردم صبح حال ندارن پا شن و تا از مهد میان عین چیی میخابن ...

ممکنه کم خونی باشه نگران نباش.. بعد عزیزم‌نباید سرخود به بچها شربت یا قرص اهن بدید حتی بزرگتراهم‌نباید بدون نسخه اهن مصرف  اهن مثل ویتامین سی نیست که دفع بشه رسوب میکنه تو خون 

ممکنه کم خونی باشه نگران نباش.. بعد عزیزم‌نباید سرخود به بچها شربت یا قرص اهن بدید حتی بزرگتراهم‌نبا ...

چون گوشت نمیخورن حتی ب صورت کباب گفتم شربتشو بدم

حتی وقتی میریم کبابی جیگر هم نمیخورن بدشون میاد 

باید هرطور شده گووشت و جگر جایگزینش کنم بدم بخورن