2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه از یک هفته مونده به پریود شروع کردم ...چون قبلا خیلی اورژانسی خوردم دیگه ضرر داشت برام

آخه از یک هفته قبل که نمیشد خورد، یا از روز اول پریود یا روز پنجم باید مصرف کرد

چرا از یک هفته قبل شروع کردی؟

الان چیشد بارداری یا پریود شدی؟

درست میگه دیگه 

شروع ال دی اینجوریه که باید از دوران پیودی شروع کنی تا ۲۱ روز بعد قطع کنی یک هفته فاصله بدی تو این یه هفته پریود میشی بعد یه هفته دوباره شروع کنی باید مرتب خورده بشه ماه اول هم باید با کا دوم هم جلوگیری داشته باشی چون ماه اول تاثیر نداره 

من خودم ۸ سال مرتب خوردم فقط ماه اخر نامرتب خوردم همون ماه باردار شدم 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
آخه از یک هفته قبل که نمیشد خورد، یا از روز اول پریود یا روز پنجم باید مصرف کردچرا از یک هفته قبل شر ...

میترسم قطع کنم که حامله بشم ...اما پریود نشدم چون هنوز مصرف میکنم

درست میگه دیگه شروع ال دی اینجوریه که باید از دوران پیودی شروع کنی تا ۲۱ روز بعد قطع کنی یک هفته فاص ...

شوهرم بچه میخواد و من نمیخوام نمیتونم قانع کنم که رعایت کنه ...پارسال خیلی اورژانسی خوردم و دکتر گفت دچار یائسکی زودرس هستی

میترسم قطع کنم که حامله بشم ...اما پریود نشدم چون هنوز مصرف میکنم

عزیزم خب مصرفش اصول داره، نمیشه ک هر وقت بخوای مصرف کنی شما وقتی اشتباه مصرف کنی اتفاقا امکان حاملگی هست

درست میگه دیگه شروع ال دی اینجوریه که باید از دوران پیودی شروع کنی تا ۲۱ روز بعد قطع کنی یک هفته فاص ...

الان باز کاراش رو شروع کرده میترسم باردار بشم از ترس شروع کردم به خوردن 

الان باز کاراش رو شروع کرده میترسم باردار بشم از ترس شروع کردم به خوردن

مرتب شروع کن بخور مشکلی نداره من خودم بعد بچه ی اولم ۸ سال خوردم بچه ی دومم دنیا اومد الان ۶ ساله می خورم 

والا اطراف خیلیا می خورن مشکلی نداشتن 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
روز دوم نشنیدم تا حالا، یا روز اول یا پنجمخودت اینطوری مصرف کردی یا تحت نظر پزشک بوده؟چند وقته قرص م ...

پارسال پنج‌دوره مصرف کردم همراه با قرص اورژانسی ...امسال یه دفعه دو هفته پیش شروع کرد که بچه می‌خوام منم از ترسم شروع کردم به خوردن دوباره قرص