2777
2789

سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه💕🧚🏼‍♀

بخاطر این که امروز به لطف خدا حالم خوبه

تصمیم گرفتم عکس هدایایی که برا تولدنامزدم خریدم رو به همراه عکس هردوتامون به اشتراک بزارم که شما هم ببینید ونظرتونو راجب سلیقم بگین💝

بچه هااا قبل از این که عکس بزارم قیمت همه چیزایی که خریدمو مینویسم 

که دیگه نپرسین اینو چند گرفتی...

واینکه لطفا یکم صبرکنید تامن عکسارو بزارم چون تعداد عکسا زیاده یکم طول میکشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اولین هدیمون این تابلوی بسی زیبای ماه هست ک مطمعنم با دیدنش بچم شدید ذوق میکنهه🦦

اخهه وقتی تابلوی خودمو تو‌اتاق دید به معنای واقعی عاشقش شددد

منم تا ذوقشو دیدم همون روز دلم طاقت نیاورد سریع‌ بی سروصدا واسش تابلو ماه رو سفارش دادمممم

نظرشما چیه؟ اگ یکی همچین تابلویی روبهتون هدیه بده خوشحال میشین؟💆🏻‍♀

خب اولین هدیمون این تابلوی بسی زیبای ماه هست ک مطمعنم با دیدنش بچم شدید ذوق میکنهه🦦اخهه وقتی تابلوی ...

هعییی از وقتی تابلویی که برا تولد سعید سفارش دادم رسیده دستم

همش شیطون داره گولم میزنه کوچیکه ک‌مال خودمه رو بدم ب سعیددد😂😭

اخههه بزرگششش خیلی خوشگلههههه

اصلا مال خودم دیگ ب چشمم نمیاد🫢😂🫤

حیفف ک دلم نمیاد‌همچین کاری کنم🦦

خب اولین هدیمون این تابلوی بسی زیبای ماه هست ک مطمعنم با دیدنش بچم شدید ذوق میکنهه🦦اخهه وقتی تابلوی ...

اگه از انلاین شاپ سفارش دادی ادرسش رو بذار لطفا

کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره

مبارکه ن من ازاین هدیه خوشحال نمیشم علاقه ای ندارم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

‌این انگشترم ب سلیقه خودش خریدم😌

چون پارسال براش انگشتر عقیق موردعلاقشو خریدم

امسال سریع لو رفتم ک بازمیخوام واسش انگشتر بگیرم🙂

هرچند

تولد قبلیشم ب سلیقه خودش براش انگشتر خریدم(حال ندارم‌ بگم ب چ دلیلی خودش انتخاب کرد ک چ انگشتری براش بخرم چون قضیش طولانیه)

واینکه بچه ها عکس انگشتری ک پارسال براش خریدمو بزارم؟

اخههه خودم اون یکیو خیلی‌بیشتر از این گرمزه دوست دارم🥲

مبارکش باشه 

من نه 

البته سلیقه ای هست

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

‌این انگشترم ب سلیقه خودش خریدم😌چون پارسال براش انگشتر عقیق موردعلاقشو خریدمامسال سریع لو رفتم ک با ...

قشنگه ها رکابش ولی قدیمی نیس؟

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

هدیه بعدیمونم ماگ حرارتی هست

که خودم زیاد دوسش ندارم🦦

ولی چون طرحش سادست مطمعنم سعید عاشقش میشه چون مامانم گفت قشنگه🫣

اخه مامانم از هرچیزی خوشش بیاد مطمعن میشم ک سعیدم ازاون چیز خوشش میاد

چون سلیقیشون بی نهایت شبیه همه

و من از سلیقه هردوتاشون زیادخوشم نمیاد هرچند اونام از سلیقم متنفرن🫤😂

هرچقدر سعی میکنم پرحرف بودنمونشون ندم نمیشه تیفف🗿