2777
2789
عنوان

دخترم تو مدرسه یه بچه ای رو با کمر زده زمین

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 46 پست

واقعا همیشه از اینجور بچه های قلدر ترسیدم چ موقعیکه خودم میرفتم مدرسه چ الان ک بچم میره مدرسه 

خواهشا با دخترتون ثحبت کنید ک رفتارش درست بشه

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مادر با شعوری افرین

کی؟ 

مادر دخترکلاس اولی؟ 

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
آره خیلی شارلاتانهحتی تو روی خودمونم وای می ایستهالان که اومد چطور باهاش برخورد کنم

پسر منو پارسال تو مدرسه ترکوندن شکایت کردم 

چون پسرم صورتش آسیب دید

خیلی مامان آروم و مودبی بوده 

آره خیلی شارلاتانهحتی تو روی خودمونم وای می ایستهالان که اومد چطور باهاش برخورد کنم

والامن جا خانومه بودم میومدم هم تورو هم دخترتو میزدم 

چ بادرک

بگو مراقب باش یهو توسن کم قاتل نشی اومدیمو بچه مردم افتاد مرد خانوادش ازت میگزرن مگ

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

خانما من میگم با دخترم چطور برخورد کنم

شما یه چیزدیگه میگید

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

شما سیلی نزن عزیزم،اومد خونه اخم و جدی باش اگر حرفی هم زد جوابشو بده ولی جدی باش بعد صداش بزن و ازش بخواد برات توضیح بده.یه جریمه هم الان براش در نظر بگیر بازی گوشی و نمی دونم هرچیزی که روش حساسه ازش بگیرتا یک هفته

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

حتما باهاش برخورد کن

خدایی نکرده اگر سر دختره می‌خورد به جایی تا آخر عمرگرفتار میشدی

کافیه احساس غلدری کنه اونوقت روزگار نمیمونه برات

بچه ها عواقب در نظر نمیگیرن

یه لحظه فک کن ایندفعه با یه بچه این کارو کنه گردنش آسیب ببینه خدایی نکرده یا این پاشو بگیره دوستش دستاشو بگیرن یدفعه دوستش ول کنه محکم با سر بخوره زمین ضربه مغزی شه

اونوقت چی؟؟؟

پس خیلی جدی هشدار بده و متقاعدش کن که کتک کاری چه عواقبی داره

مادره خوب حرف زده باهات

با دعوا چیزی درست نمیشه با دخترت حرف بزن بگو دیروز اتفاقی افتاد یا ن ببین چیری میگه یا ن

باهاش حرف بزن بگو دفعه بعدی مدیر اخراج میکنه

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم