2777
2789

سلام خانما .من باردارم.برای زایمانم از الان مادر شوهرم جا رزو کرده که حتما بیاد و ده روز بمونه .اومدنش و موندش به روی چشم .ولی واقعا واقعا آدم بی ادبیه در مقابل مادرم و به مادرم و خواهرم بی احترامی می‌کنه .از لحظه ای که میاد شروع می‌کنه هی پز الکی دادن (وضع مالیشون یکم فقط یکم از پدرم بهتره و با وجود تحصیلات و شغل خوب پدر شوهرم عملا چیز خاصی ندارن فقط ادعا و رو مخ بودن و پز توخالی)

و بعدش مدام میخاد نشون بده که مادرم خوب به بچه نمی‌رسه و خودش همه کاری و یه رفتارهای عجیبی ....بخدا از الان اعصابم خورده .

مادرم کلا زن صبوریه ولی سر اون یکی بچه م هشت سال پیش اونقدر رو مخ مامانم راه رفته بود که مادرم طفلی سر ده روزه فرار کرد .از سیسمونی با کمال بی شرمی ایراد می‌گرفت و هی مامانم با حوصله باهاش حرف میزد تا اینکه آخرش تاکید میکرد کسی خونه پسرم نمونه .هر چقدر من و همسرم به مامانم احترام میزاشتیم ولی طفلی خیلی دلش گرفته بود که این زن داشت اینطوری رفتار میکرد

شهر دیگه م

یه روز موند و رفت

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

سر زایمان اولم خیلی آزارم داد .برام شده مثل کابوس.دیشب به همسرم گفتم کاش یه سری زمانهای محدودی بیاد .نیاد بمونه .گفت وقتی میاد میمونه نمیتونم بهش بگم نیاد .از طرفی می‌ره میچسبه به شوهرم و شوهرم دلش نمیاد ضایعش کنه و در واقع یه جوری عرق مادر فرزندی هم اون وسط گل می‌کنه .و گرنه خیلی دستش باز نبود تو آزار و اذیت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز از بعدازظهر که شوهرم می‌آمد تا شام می‌ماند و بدون اینکه حتی لیوان خودش رو بشوره میرفتفقط نظر ...

وای وای دقیقا مثل مادر شوهرم .فقط با این فرق که این از صبح خیلی خیلی زود میاد

من بچه ندارم

اما مادرم پیش عروسمون 10 روز موندن و بعد هم آوردن خونه خودمون و دو هفته هم خونه خودمون ازشون مراقبت کردن

مادر خودشون شرایط مراقبت پیوسته نداشتن و فقط می تونستن در حد مثلا یک روز در میون یکی دو ساعت سر بزنن و مجبور بودن برگردن خونه خودشون

همسرت باید بگه مامان جان مادر خانمم میاد وخانمم با مادرش راحتتره راضی به زحمت شما نیستیم

همسرم میگه چون دختر ندارن خودش .منم نمیتونم بهش بگم نیاد و اگر من واضح این رو بگم شوهرم فکر می‌کنه همه چیز مقصر کنه .چون از پیش ما که می‌ره چندین ساعت هم برای همسرم و پدرش بدگویی می‌کنه .که چند ساله من چیزی نمی‌گم و شوهرم رو بهش نمیده.نمیخام دوباره روی من حساس شده سوهرم

همسرم میگه چون دختر ندارن خودش .منم نمیتونم بهش بگم نیاد و اگر من واضح این رو بگم شوهرم فکر می‌کنه ه ...

برو خونه مادرت 

خانمی که تازه زایمان کرده از نظر اعصاب اونقدر کشش نداره یکی دائم روی مخش راه بره 

وای وای دقیقا مثل مادر شوهرم .فقط با این فرق که این از صبح خیلی خیلی زود میاد

واقعا خدا فقط بهت صبر بده

من بچه اولم بود و الان بچه ام ۴ ماهش هست.

واقعا آن روز ها برام کابوس شده

الان هم هنوز اذیتم میکنه

همش میگه خداروشکر بچه قیافش به خودمان رفته، خداروشکر اخلاقش به خودمان رفته و......

من وضعیت مالی خانواده ام از خانواده همسرم خییییییییلی بهتر هست، مادرم برای سیسمونی همه چیز گرفت حتی خیلی از وسایلش را از خارج از ایران خریداری کرد پدرم، اما باز هم خواهرشوهرهایم هر بار که امدند یک گیری به وسایل دادند

واقعا خدا فقط بهت صبر بدهمن بچه اولم بود و الان بچه ام ۴ ماهش هست.واقعا آن روز ها برام کابوس شدهالان ...

من بعد ده سال خیلی بهش توپیدم ولی چون مادرم زن صبوریه و میخاد این چند روز من حالم خوب باشه هی جوابش رو نامیده وگرنه اونقدر بیشعوره که دعوا هم ممکنه راه بندازه و برای من خیلی خاطره ی خوبی نمیشه .کاش یه راهی بود نمیومد