2777
2789

نه میخوای چاق شی نه لاغر هدفت از رفتن باشگاه چیه دقیقا 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط مواظب هورمون و مواد خوراکی واسه چاقی ....هزارجور امپول و قرص باش خیلی ها از طریق باشگاه مواد مخدر بهشون دادن اصلا اعتماد نکن...الان وضعیت خیلی خراب شده...داخل سیگار مواد میزارن ...تا میکشی اعتیاد نداره.  اگه اون مواد نکشی.  دقیقا اخلاقت سگ میشه ...برادرم یه سرباز داره از اونها میکشده و ترکش سخت از هر نوع مواد مخدره.  بهش تو باشگاه دادن رفیق هاش ...الان سه ماهه نمیتونه ترک بکنه ...نامزدش داره از غصه میمیره ...مواظب باشین ...

باشگاه چیزیه که باید ادامه بدی وگرنه فرم بدنت میریزه بهم اگه ژنتم لاغریه اگه رفتی و ول کردی برمیگرده ...

فقط من باشگاه نرفتم فردا اولین روزمه وقتی میرم تو چیکار کنم ؟

ورزش در حد سلامتی و شادی انجام بده ...وقتی استخون بندی بدنت با ارنولد یکی نیست واسه چی میخای ارنولد باشی...بهتره سلامت باشی تا بعدش مشکلات بچه داری وجن سی ...چون اکثر مواد باشگاه ها روی رحم و حتی مردان نیز تاثیر منفی دارن....اول سلامتی روحی و جسمی ...

من یه سال رفتم دو کیلو هی چاق میشدم هی لاغر

از تابستون نشستم کالری شماری کردم

امروز وزن کردم ۱۰ کیلو اضافه شدم😍😭

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

احتمالا لازم باشه مکمل مصرف کنی

ببین اینکه دوستان میگن مواد مخدر هست شاید برای لاغری باشه اونم تو قرصای لاغری غیر استاندارد مواد شیشه باعث لاغری میشه مثلا

ولی توی مکمل ها نیست، مکمل ها مثل ویتامین های خوراکی که استفاده میکنیم یا بیوتین و زینک و اینا عمل میکنن دیگه

ولی بخاطره( ساختارشون بعضی ها نه همه) روی هورمون ها تاثیر میزاره مثل آمپول و اینا که برای حجم و عضله سازی تزریق میکنن و هورمون مردانه رو افزایش میده که باعث ایجاد موهای زائد و تغییر خلقیات میشه (در خانم ها)

در آقایون که افزایش حجم غیر طبیعی (در صورت افراط) و وجود ترک های پوستی عمیق میشه و بعد رها کردن و دیگه استفاده نکردنش بدن حجیم هست ولی شل