2777
2789
عنوان

زندگیم بهم ریخته

186 بازدید | 24 پست

بچه هام خیلی پرخاشگر شدن همش کتک کاری دارن باهم 4سال و 8سالن، دختر بزرگم گاهی دست رو منم بلند می‌کنه ،داد میزنه، درسش بد نیست ولی ریاضیش ضعیفه حوصله نداره تمرکزش پایینه، خودم عصبی هستم همش وقت کم میارم برای تمیزکاری و غذا درست کردن و این حرفا..شاغل هم هستم از کارمم زیاد راضی نیستم الان سه ماهه حقوق نگرفتم، همش باید از شوهرم پول بگیرم اونم زیاد همراهی نمیکنه کلی هزینه دارم که منتظرم حقوقمو بدن اونم هیچی به هیچی، شوهرمم بابت خونه داری و تربیت بچه ها غر میزنه بهم ، نمی‌دونم چیکار کنم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب واکنش و رفتار بچه ها تقلید از خانوادس!

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

بقیه رو نمیدونم ولی دخترت دست درازی کرد یه تنبیه حسابی نیاز داره یه تذکر جدی خیلییی جدی جوری که یادش نره هیچوقت و دیگه چنین خطایی نکنه اگه جلوش و نگرفتی منتظر باش بزرگ شد کتکت بزنه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بقیه رو نمیدونم ولی دخترت دست درازی کرد یه تنبیه حسابی نیاز داره یه تذکر جدی خیلییی جدی جوری که یادش ...

همین نگرانم کرده ، واقعا تنبیه ش کردم، محدودش کردیم هم من هم باباش، ولی درست نشد