2777
2789
عنوان

النگو یا مبل

285 بازدید | 26 پست

حدود۱۳ ساله ازدواج کردم.مبلام برای جهازمه. دیگه وقت عوض کردنشونه.اصلا دوستشون ندارم.

دو تا النگو دارم، بفروشم مبل بخرم؟ راستش النگوهامو خیلی دوست دارم. ولی مبل هم واقعا واجبه. چند ماه دیگه عیده.دوست دارم مهمون میاد وسایل خونه آبرومندانه باشه☹️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه میکنی 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

لطفا تفکر اقتصادی داشته باشید. 

طلا شده گرمی نزدیک ۵ میلیون، سال بعد قطعا بیشتر از این هم خواهد شد. 

بعد شما طلارو میفروشی مبل بخری؟! 

چیبگم والا... 

مبل رو نهایت تا سال دیگه با یکم پس انداز میخرید ولی طلارو بفروشی سال بعد یک گرمم نمیتونی بخری. 

توصیف مشکل شما یجوری مثل این بود که قلبمو بدم بجاش کلیه بخرم؟ 

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️