2821
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 44 پست
والا وقتی همه جهازو خودمون دادیم اونا هم هیچی نگفتن ظاهرا اینم باید خودمون بدیم

واقعاخیلی رسم بدیه کل جهازرو خانواده خودم گرفتن سیسمونی هم بایدخانواده خودم بگیرن

کاربرقدیمی جلوگیری از شناسایی نشدن✌

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه سوال مسخره بچه از توی آغوشی نیمفته ؟ یا لیز بخوره بره پایین؟

نه فداتشم

خیالت راحت

اتفاقا گرفتن بچه خیلی خیلی راحت میشه

من همیشه وحشت داشتم از بغل کردن نوزاد اما با آغوشی سوئیسی راحت راحت بودم به خصوص برای بیرون بردن مثل خونه مامانم و مادرشوهرم، اما برای خونه خواهرشوهر و فامیل و... با کریر میبردم

کلاهمه هصایی هاهمینطورن یعنی؟همشون از۶ماه به بالامیشه استفاده کرد؟

عزیز جان برای خرید کالسکه حتما داخل مغازه بگو برایت جمع کنند تا ببینی چقدر جا میگیره

همینطور که گفتم من بچه ام الان ۴ ماهشه و حدودا سه یا چهار ماه قبل از به دنیا آمدنش کالسکه اش را گرفتم

آن موقع شد ۶ میلیون اما خیییییییییییلی راحت هست و از ۲ ماهگی تا ۳ یا ۴ سالگی قابلیت استفاده داره

وقتی جمع میشه خیلی خیلی کم جا میگیره و خودکار جمع میشه یعنی یک دکمه داره وقتی فشارش میدهی به راحتی جمع میشه

حداقل خانواده همسرباید یه کادوی خوب بدن که تلافی بشه😂

دلت خوشه ها من خونمو عوض کردم داشتن دق میکردن بعد مامانش گفت عه من فکر کردم کادورو بابا میاره بابا فکرکرده من میارم خونه جا موند بعد 1 ماه گفت نمیدونم چرا کادوی خونتون گم شد . سونز بوده ظاهرا. 

دلت خوشه ها من خونمو عوض کردم داشتن دق میکردن بعد مامانش گفت عه من فکر کردم کادورو بابا میاره بابا ف ...

وای آخه برا زندگی بچه خودشونم حسادت میکنن عجب آدمایی پیدامیشن بخداهمینا یه چیز کوچیک رو جهازت یاسیسمونیت کم باشه انقدمستقیم وغیرمستقیم به روت میارن که ولی خودشونو که نمیبینن فقط انتظاردارن

وای آخه برا زندگی بچه خودشونم حسادت میکنن عجب آدمایی پیدامیشن بخداهمینا یه چیز کوچیک رو جهازت یاسیسم ...

آره بابا انقدر تنگ نظرن . تازه ناراحتن ما داریم بچه دار میشیم چون بهشون ارث نمیرسه . فک کن . البته که من باهاشون ارتباطی ندارم و امیدوارم حتی برای بچمم نیان و دست و نگاه کثیفشون به بچم نخوره

آره بابا انقدر تنگ نظرن . تازه ناراحتن ما داریم بچه دار میشیم چون بهشون ارث نمیرسه . فک کن . البته ک ...

چقدبدم میادازاینجورآدمااطراف خودمم کم نیستن ولی فکرتودرگیرنکن عزیزم فقط سلامتی بچت برات مهم باشه متاسفانه اینجورآدماتوهمه ی خانواده هاهستن من اوایل بارداریم بود یکی ازبستگان خیلی خیلی نزدیک ازخانواده همسرم که همیشه انقدخودشوخوب جلوه میداد الکی الکی اومد بامن سربحث و دعواروبازکرد سرچیزی که اصلا بمن ربطی نداشت من انقدتپش قلب گرفته بودم اون لحظه و دیگه هییییچوقتم نه رفتارم باهاش مثه قبل شد نه دیگه هیچوقت دلم باهاش صاف میشه

پس چندماه اول که بچه ریزه ازچی برای حملش استفاده کردین بجای کریر؟

با آغوشی ها ک تو بغل میگیرن 

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

چراپس کجامیخوابه پیش خودتون؟یااتاق خودش ولی روی زمین؟

پیش خودمون

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟