2777
2789
عنوان

جدا شدن جا خواب شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7338 بازدید | 110 پست
جادو زردی میشه؟ من حس کردم ممکنه رابطه داشتن

شاید شاشیدن تو حموم😐😂

ولی خب اینا چ ربطی ب سرد شدن شوهرت داره

حتما چشم‌زدن شمارو

همش اسپند دود کن

ایت الکرسی بخون

دعای چشم‌نظر بخون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دعای چهل کلید از نت دانلود کن بخون. ان شالله هر شری باشه به پا کننده اش برگرده

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

خداییش میگم چرا از لج و اینک اونا رو بچزونی طلا دست کردی. من نمیگم ننداز ولی با همچین نیتی ک میگی حرص اونا رو درارم نکن. مگه مجبوری کسی بفهمه تو طلا داری. وقتی هم ک اونا شب پیشت موندن، نبایدمیگفتی میخام فردا، برم خونه بابام. بلخره مهمان بودن زشت بود اینو گفتی چرا متوجه کارای خودتم نیستی. حتماشوهرتو واسه این پر کردن. خونه بابات نرفتی حتمابایدهمون فردامیرفتی. میتونستی پس فردا یا اصلا فرداعصرمیرفتی خونه بابات اونا ک خودشونم نمیموندن شاید بعد صبونه میرفتن

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

میدونی راستش چندسال پیش 

مادرشوهر من رفته بودن جای ی دعا نویسه برای خرید ی مغازه که مال اینا بشه دعا نویسه بهشون همینطور که میگی ی مایع زرد رنگ شبیه دسشویی اما یکم غلیظ تر بود البته که داده بود بهشون و گفته بود برین بریزین جلوی اون مغازه مال شما میشه 

بعد من چندشم شده بود مسخرشون میکردم اما واقعا به سال نکشید اون مغازرو خریدن 

حالا اونکه مال مغازه بودش ولی قران تو خونتون صوتشو زیاد بزار اسپند زیاد دود کن حسود زیاده 

شاید اینم از همونا بوده اما برا چیز دیگه ولی چون گفتی زرد رنگ یاد اون افتادم نمیدونم والا

روزای خوب توی راه😎✌🏻