mooooonam مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 2357 عنوان چقدر دوری سخت و غم انگیزه 204 بازدید | 7 پست 8 روزه با دوستپسرم کات کردم رابطه جدی یکساله رو البته اون گفت ما بدرد هم نمیخوریم منم واسه حفظ غرورم خداحافظی کردم خیلی تو عذابم الان حدود ۳ کیلو لاغر شدم بی خوابم غمگینم نکنید وقتی هدف مشخصی ندارین تو رابطه نرید کاربر قدیمی 96 اینا 1403/08/08 | 04:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemaفاطیما عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 10775 زندگی همینش قشنگه، ی مدت با يکی هستی خاطره سازی میکنی بعد میره و تو فقط خاطراتشو یادت میاد چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 11895 اخ جون یه روش لاغری مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
mooooonam مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 2357 زندگی همینش قشنگه، ی مدت با يکی هستی خاطره سازی میکنی بعد میره و تو فقط خاطراتشو یادت میاد خیلی سخته که 😭😭😭 کاربر قدیمی 96 اینا
fatemaفاطیما عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 10775 خیلی سخته که 😭😭😭 میدونم مث من چندسال که بگذره میبینی چقدر صلاحت به جدایی بوده فقط دردش ممکن چندین ماه باشه چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
mooooonam مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 2357 چجوری گذشتی ؟؟؟ خیلی حالم بده فک کردم بگذره یه هفته ده روز بهتر میشه ولی نشد دیگه برنمیگرده و اگه برگرده هم چیزی مثه قبل نمیشه 😭😭😭😭😭 کاربر قدیمی 96 اینا
نگفتنی عضویت: 1401/08/09 تعداد پست: 1205 زمان.. کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
سرمستان عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 5077 هعی منم جدادشدم💔 فقط با ننگی ک موند چیکار کنم زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖