اول بگم شوهرم بی نهایت بهم ابراز علاقه میکنه و عاشقانه رفتار میکنه. یعنی همیشه میگه من بعید میدونم هیچ مردی قد من عاقش زنش باشه. با عشق هم ازدواج کردیم. حالا داشتیم با پسرعمو و دخترعموش بازی فکری میکردیم. بچه سال هستن تقریبا پسره ۲۰ و دختره ۱۶ ساله. بعد خیلی داشتیم شوخی میکردیم با هم دیگه من خیلی خیلی خوب بازی میکردم بعد برگشت گفت واای صبا توام خیلی باهوشیا خوبه تو انتخابت اشتباه نکردم. گفتم مگه فکر میکردی اشتباه کردی گفت نه اگه یک صدم درصد هم فکر میکردم دیگه مطمئن مطمئنم که خودخودشی بعد با خنده و هر هر میگفتیم. حتی قبلش من بهش گفتم وای علی خیلی گیجی چه بد بازی میکنی ینی توی جو فان بودیم😑 ینی چی اخه یک صدم درصدم شک داشتم؟ البته با خنده و شوخی میگفتا.در حالت عادی همیشه عاشقمه و میگه تو معجزه خدایی. توی تاپیک قبلی چند نفر گفتین نه دوستت نداره و گفته تو ازدواج باهات مردد😑 من واقعا شک کردم. نظر شما همینه؟؟ اخه شوهرم توی رفتارش سنگ تموم میذاره فقط اون شوخیو کرد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه ی سریا دو دلم کردن تو تاپیک قبل گفتن اگه قلبا دوستت داشت اینو نمیگفت. یا یکی گفت وای چطوری باهاش زندگی میکنی تو جلو بقیه گفته توی ازدواج باهات مردد بوده 😑
اخه ی سریا دو دلم کردن تو تاپیک قبل گفتن اگه قلبا دوستت داشت اینو نمیگفت. یا یکی گفت وای چطوری باهاش ...
عزیزدلم تروخدا حرفشونو باور نکن هستن یسریا با این حرفا میخوان اون خوی حسادتشونو اروم کنن من خودم با شخصی تو رابطم ک خیلییی دوسم داره و عاشقمه ولی بعضی وقتا ی همچین چیزاییو میگ پس درکت میگنم من بنده خدا شوهرت منظور بدی نداشته خواسته تعریف کنه