امروز بعد از ظهر که از سر کار برگشتم به همسرم گفتم بریم بیرون خرید یه چن تا چیز برا خودم و دخترم لازمه ناگفته نماند که من شاغلم و شوهرم بیکار و تموم خرج زندگی رو من میدم حالا رفتیم هر مغازه ای که من رفتم و چیزی که خوشم اومد و البته لازمم بود رو برداشتم آقا قیافه گرفت و با اخم و تخم گف من نمیدونم دوس داری بردار این اخلاق گند همیشگیشه که میاد تو خونه میگه این چی بود برداشتی خلاصه من هیچی نخریدم و برگشتنی میگه انگار نه انگار قرض داریم...انگار مسئول قرضای زندگی هم منم...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هر چی محبت کنی پرو تر میشن،پول خودت بود هر چی میخواستی برمیداشتی
دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
شما که اخلاق ایشونو میدونی و به هر دلیل هم با این اخلاق و شرایطش به زندگی باهاش ادامه میدی حداقل موقع خرید با خودت نبرش یکم مغز و روحت تفریح کنه و لذت ببری از خرید