2777
2789

من این ماه  از بهداشت زنگ زدن گفتن بچه ت قد و وزنش یخورده پایینه یارانه مخصوص واسش اومده رفتم اونجا گفتن ۲۲۰۰اومده رو کارت یارانه تون مخصوص خوراک باید از جانبو بگیرین منم رفتم گرفتم الان میخوام ببینم فقط برا زیر دوسال هست یا بیشترم میدن

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقتشه و قد و وزنش چقدره؟دهک چندمین؟مال منم قد و وزنش پایینه ولی بهداشت به روی خودش نمیاره

بهشون بگو شاید اسمتو وارد لیست کردن یکسال و نیم ده کیلو و نیم قدش ۷۸ دهک ۳

مال من ۱۵ ماهشهقد ۷۲ و وزن ۷۸۰۰دهک ۹ بهشون گفتم فقط اسم نوشتن،شاید چون دهک بالاییم

فک کنم دهکای بالا رو ندن چون بچه خواهرشوهرمم بچه ش خیلی از پسر من ضعیفتر بود دهکش بالا بود ندادن بهش

ماشالله خوبه کهرو نموداره

نه خیلی کوتاهه نسبت به هم سناش بهداشتم گفت که قدش کوتاهه باید رشدش بیشتر باشه 

رو نمودار نارنجیه

بهش کشک بده حبوبات بده بچه من حبوبات نمیخوره ولی کشک دادم قدش بهتر شد خوراکی مغازه هم بهش نده دکتر به من گفت حبوبات و خواب منظم باعث رشدش میشه