2777
2789
عنوان

پسرا نمتونم

128 بازدید | 16 پست

من با یه پسر نمتونم وارد رابطه بشم 

حتی اگه اون پسر کراشم باشه 

نمدونمممممم چرا فک کنین یکی رو دوس دارین و اونم شما رو ولی حرف زدن ارتباط گیری رو نمتونی 

نمتونی

میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنان‌مصنوعی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشقش نیستی وگرن مگ میشه ادم کنار عشقش باشه و کاری کنه حوصلش سربره

ن کلا حرف نزدم که ولی از ظاهر و بعضی رفتاراش خوشم میاد 

اونم ذاتا خوشش اومده که اومده جلو 

ولی من میترسم

دست خود پسره😂نمیدونم کلا یجوریه دختر بره پیشنهاد بده احساس میکنم خودشو کوچیک میکنه

ن اونجوری نمیگم مثلا دختره پسره رو دوس داره و پسره هم همچنین

ولی دختره ترس داره که مثلا شاید پسره باهاش حوصلش سر بره یا هزار جور حرف دیگه

ن اونجوری نمیگم مثلا دختره پسره رو دوس داره و پسره هم همچنینولی دختره ترس داره که مثلا شاید پسره باه ...

پسره اگه واقعا دوس داره میاد جلو یه حرکتی میزنه توهم چون خجالتی هستی یکم میپیچونیش ولی اون بازم میاد سمتت این دوس داشتنه