2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره طبیعی تازه کجاش دیدی به دنیا که اومد اون موقع افسردگی را می فهمی.سخت نگیر و خودت اذیت نکن یه مدت طول می کشه تا به شرایط جدید عادت کنی و بدنت هم زود به حالت قبلش بر می گده
مامان آرین منم همش خوابم نه کار خونه میکنم نه حال دارم ساکم رو حاضر کنم آخه قراره 1 هفته اول رو برم خونه مامانم
همش خوابیدم تا دردم شروع بشه
جات خالی نباشه انقدم این هفته بد آوردم که نگو لو آب ترکید آشپزخونم گنداب گرفت - ماشین لباسشوییم خراب شد- دفترچه بیمم رو هنوز ندادن - چند روز پیشم خیس شدم یهویی بستری شدم که ببینن کیسه آب نباشه

بیا باهم گریه کنیم منم داغونم - کاش میشد از خواب پاشیم ببینیم 8 شهریوره نه؟!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟
@2bare_man
این را بدون بقیه هم مثل تو بودن.اما این حالت حداکثر سه ماهه یه سرچی بزنی تو همین سایت کلی تایپیک می بینی.
تازه وقتی بچه میاد هی فکر می کنی چرا همسرت محلت نمی ذاره.کلی فکرهای بیخود

اگه سرگرمی داری مثل موسیقی نقاشی غیر خودت با اون سرگرم کن و برای بچه هم برنامه ریزی کن که کمتر دچار مشکل بشی.اگه دلت گرفت گریه کن و از همسرت بخواه بیشتر بهت توجه کنه.درباره این حالتت باهاش حرف بزن
من که همینجوری از دنیا بیزارو افسرده ام... وای اگه حامله شم که دیگه غمباد میگیرم
شخصیتم را با برخوردم اشتباه نگیر.
شخصیتم آن چیزیست که هستم و برخوردم بستگی به آن چیزی دارد که تو هستی!!
سلام مامان آرین به سلامتی عزیزم چرا افسردگی ؟به نینی فکرکن به روزای خوب با بچه به روزای جدیدو...بهترین چیز توکل به خداست آرامش رو فقط از خدا بخواه قران بخون معجزه میکنه الان بهترین روزای زندگیته ازش استفاده کن غسل صبر بکن و فضارو برای نینی کوچولوت آماده کن.و از ادمایی که انرژی منفی میدن دوری کن به خصوص بعد از زایمان.با وضو بودن هم خیلی موثره من اولاش سختم بود بعدا عادت میکنی.به آهنگای شاد گوش کن و به آینده ی خوبی که در انتظارته ...با آرزوی بهترینها.....
انسان موفق کسی است که با آجرهایی که به سمتش پرتاب می شود یک "دیوار محکم "بسازد