2777
2789
عنوان

شوهرم چنان اخمی کرد سکته کردم 😑

621 بازدید | 26 پست

کارای خونه رو تموم کردم چراغارو خاموش کردم براخودم میوه پوست گرفتم انگور دون کردم داشتم میخوردم و سرگرم نبنی سایت بودم یهو دیدم دوتا چشم سفید بهم خیره شده 😡ک من خوابم میاد خیلی سروصدا داری منم ظرف میوه رو زیر پتو قایم کردم بخورم وای بازم میگه صداش میاد 🤕

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بیرون بخور بعد بیا

ن خستم واقعا گذاشم کنار ظرفو

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

😂😂😂😂😂😂😂😂خندم گرفت 

از خیر میوه بگذر

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
ممد آقا چه سختگیره

ارررره ازصب شیفت رفته خسته شده داره باب اسفنجی میبینه ک بخابه

صدای میوه خوردن من بلندتر از باب اسفنجیه یعنی یا حساس شده الکی

تو تخت پیش اون که خوابه داری میخوری؟😕😐بندخدا خو حق داره

خب منم خستم