2777
2789
عنوان

داداشم گوشیمو چک کرد😐😕

245 بازدید | 11 پست

من با داداشم خیلیییی رفیقم خیلییییا.

کلاهمه حسودی میکنن

ولی امروز خواب بودم دیدم گوشیمو برداشته گفت بازش کن

بازش کردم رفت توی برنامه هام

منم خیلی زور زدم نره جیغو دادم بلند شد

مامانمو بابام میگفتن اگه چیزی نداری که میدی دستش اینقد اینجوری نمیکنی

حقیقتا چیزی ندارم تو گوشیم اصلا

ولی چتای با دوستامو دوست ندارم کسی ببینه همینطور گالریم

یا لباس‌زیر سفارش دادمم حتی دید توی ایتا.

واقعا دلم شکست نمیدونم چش بود

رمز گوشیمو بلده نمیدونم عوض کنم؟

الان بیادو ببینه عوض کردم یه چیزی نشه؟

بدمم میاد کسی بلد باشه رمزو

یه ماجراییم داره فک کنم بخاطر اون باشه

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

تو هم گوشی راونو همین الان چک کن بعدش 

ماله خودت رمرزشو عوض کن

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

چه ماجرایب

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم گوشی راونو همین الان چک کن بعدش ماله خودت رمرزشو عوض کن

همون لحضه گفتم بده من باهم چک میکنیم

نداد

رمز گوشیشم عوض کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

چه ماجرایب

دیروز یکی از نزدیک ترینام به بابام گفت دخترت معتاده گوشیه!
بابامم گفت نه لازمش داره که سرش تو گوشیه خیلی وقته گوشی دستش نگرفته)سه ماهی میشه از بس سرم شلوغ بود وقت گوشی دست گرفتن نداشتم)
فک میکنم به اون ربطی داشته باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا باهاش اینکارو نکن اگه چیزی نداری بده پستش حساسیتش تموم بشه من میدونم چ زجری میکشه یزار ببینه ار ...

خدایی چیزی ندارم

ولی قلبم شکست که بهم بی اعتماد شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه اینجور قکر نکن بی اعتماد نشده من درکش میکنم نه شمارو میشناسم نه اونو ولی خیالت راحت بی اعتماد نشد ...

خیلی ممنونم عوضش نمیکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند سالتونه؟

۱۸

1
5
10
15
20
25
30
35
40