2777
2789
عنوان

قطع شیرخشک رو تجربه دارید

123 بازدید | 23 پست

کاش زودتر قطع میکردم کامل 

الان ک دو سالش شده (فردا میشه)

‌ماشاالله با زبون سه متریش ده بار میگه شیر بخورم شیر بده

بخدا سردرد شدم

الان بهش شیر پاستوریزه تو شیشه دادم تا خورد

گفتم شیرخشک درست نکنم از سرش بپره

دیگه نمیخواد تا ساعت ۷هم پامیشه میگه شیر بیار بخورم

چطور قطعش کنم

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)

توی جعبه شیر خشکش یه جایزه کوچیک بزارید و سر شیشه رو هم بچینید با قیچی و بهش بگید تو دیگه بزرگ شدی و این جایزه شبر

خوردنت بود 😆😆

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم تا ۳ سال خورد ولی بعد ک می‌خوابید دیگ بیدار نمیشد بخوره در کل اذیتم نکرد وقتی میخواستم قطع کنم چند شب خواست بهش گفتم دیگ تموم شده نداریم بهش ی کم آبمیوه دادم و دیگ بعد چند روز سراغش نکرف

توی جعبه شیر خشکش یه جایزه کوچیک بزارید و سر شیشه رو هم بچینید با قیچی و بهش بگید تو دیگه بزرگ شدی و ...

میدونی بعد چی میگه بهم؟

نی نی‌خوام

یعنی نمیخوام😂

این بچه های نسل جدید گول نمیخورن خواهر 

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)

دختر من یکبار شیشه را پرت کرد کف آشپز خونه گفتم واااااای شکست حالا کلاغه میاد برا بچش میبردش تو  که دوستش نداشتی و پرتش کردی 

و شیشه را قایم کردم و دیگه نشونش ندادم 

بعد با هم رفتیم براش لیوان نی دار عروسکی خریدم توش آبمیوه و شیر پاستوریزه دادم ۴ شب بی خوابی کشیدم و از شیشه کلا گرفته شد

تو لیوان بده دیگه

نه میگه نمیخوام شیشه شیر بده و اینقد گریه میکنه تا به هدف برسه

خب شیر که خیلی خوبه اگر بخوره. شیرخشک‌و قطع کن بجاش شیر پاستوریزه بده.ما به بچه‌هامون شیر سنتی گاو و ...

بدبختی میدونی چیه شیر پاستوریزه رو خالی نمیخوره 

یکبار گلو درد داشت شیر نشاسته دادم الانم فقط با نشاسته میخوره ک خیلی چاق میکنه

نه میگه نمیخوام شیشه شیر بده و اینقد گریه میکنه تا به هدف برسه

یه شیشه هایی هست برای آب خوردنه، به جای شیشه توی اون بریز 

من اول این کارو کردم بعد کم کم اونم ازش گرفتم

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

میدونی بعد چی میگه بهم؟نی نی‌خوامیعنی نمیخوام😂این بچه های نسل جدید گول نمیخورن خواهر

من بچه هامو اینحوری گرفتم از شبر😂😂

درکل سر شیشه شونو چیدم و جعبه خالی شیر خشک چندتارو دادم که باهاش بازی کنن و ببینن خالیه و دیگه شیر نداریم  ولی چند شب اون شیشه رو بابد میگرفتن دستشون تا بخوابن🤣

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️

شیر خشک غنی تر از شیر پاستوریزه هست اگر به طعمش عادت داره شیر خشک بالای دوسال هست میتونی بدی ولی نکته مهمتر حذف شیشه شیر هست و اینکه مقدار شیر هم به اندازه باشه زیاد نده تا بتونه غذا هم بخوره در این مورد با دکترش مشورت کن 

چقدر حسرت  به دلیم‌ 
بدبختی میدونی چیه شیر پاستوریزه رو خالی نمیخوره یکبار گلو درد داشت شیر نشاسته دادم الانم فقط با نشاس ...

با شیره بهش بده خیلی براش خوبه.

شیره انگور یا سه شیره کم بزن توی شیر ولرم

شیر خشک غنی تر از شیر پاستوریزه هست اگر به طعمش عادت داره شیر خشک بالای دوسال هست میتونی بدی ولی نکت ...

اره عزیزم الان چند قوطی شیرخشک دارم اینارو خورد قصدم اینه شیر بالای دو سال بهش بدم چون خودم عمیقا اعتقاد دارم شیر پاستوریزه  خاصیتی نداره